SOKOL PLAVIMA UVALIO OSMICU! (VIDEO)

Jučer je u Vratišincu odigrana kup utakmica u kojoj su se sastali susjedi NK Sokol i NK Plavi iz Peklenice. Taktiku, napasti protivnika dok se još nije snašao, na samom početku utakmice, Sokol je dobro odradio te već u prvoj minuti Aleksandar Vincek kreće napadački i zabija za rano vodstvo. Domaći igrači nisu tu stali pa tako već u prvih 15 minuta uspijevaju doći do visokih 3:0, a na poluvrijeme odlaze rezultatom 4:0.Strijelac svih pogodaka bio je fenomenalni Aleksandar Vincek.

a

Kapetan Plavih Nikola Drk zbog ozljede mora napustiti igru već u 19. minuti, a zamijenio ga je Nikola Tuksar. U redovima Sokola nedostajali su neki dosta bitni igrači, najviše njih zbog obaveza prema poslu,a tako je bilo vjerojatno i kod gostiju. Unatoč tome trener Sokola Dražen Škvorc napravio je dobre izmjene pa su igru u drugom poluvremenu ušli Lisjak Tomislav i Goran Lipović, a nešto kasnije i Major Roko te Luka Hertarić.

b

Izmjene su se pokazale odličnim potezom jer su od njih četvorice čak trojica postigli pogotke. U 55. minuti spretan je bio Goran Lipović koji je uspio u gužvi pred golom Plavih iskontrolirati loptu i zabiti za 5:0. Unatoč visokom vodstvu, ekipa iz Peklenice trudi se postignuti pogodak i nisu odustajali smanjiti razliku, pa preko asistencije Novak Aleksandra, Mesarić Bruno u 70. minuti smanjuje na 5:1. Golijada se nastavlja i druga izmjena Sokola Major Roko u 75. minuti povećava skor na 6:1 ,a samo dvije minute kasnije Novak Aleksandar uzvraća i poentira za 6:2. Pred sam kraj utakmice veoma atraktivno, nakon prekršaja plavih igrača, Saša Puh postiže lijep zgoditak iz slobodnog udarca za 7:2 i pogledajte ga u videu koji donosimo. Bila je to 86. minuta, a posljednji gol u 90. minuti zabija za konačnih 8:2 Luka Hertarić.

c

Ekipa Plavih iz Peklenice i njeni navijači ne bi se trebali previše ljutiti na ovaj rezultat jer su unatoč siromašnoj klupi i visokom porazu pokazali volju postići što više zgoditaka u veoma otvorenoj utakmici no to im protiv raspoloženog Sokola nije previše polazilo za nogom.

d

Prvenstvo se nastavlja u nedjelju kada Sokol opet kod kuće dočekuje ekipu iz Mihovljana NK Slobodu te se nadaju i četvrtoj uzastopnoj pobjedi. Utakmica počinje u 16,30 sati, a jučerašnja velika predstava odlična je pozivnica svim Vratišinčarima da prisustvuju jesenjem uzletu svojih nogometaša.

(Antonio Horvat)