Sokol ostao bez dva boda u 82. minuti utakmice protiv uporne Sloge

Pred oko 200 gledatelja odigrana je napeta utakmica u Vratišincu između NK”Sokola” i NK”Sloge” iz Štrigove. Obje momčadi u utakmicu su ušle vrlo dobro, no gosti dolaze prvi do zgoditka. Gol zabio Šoštarić David u 7. minuti.

Nakon toga imaju priliku i za 0:2, ali obrana Sokola uspjela je ovo spriječiti i kazniti 20 minuta kasnije. Vincek Aleksandar u izglednoj situaciji za postizanje gola pada u šesneastercu kada ga ruši obrambeni igrač i glavni sudac Škrobar Nino pokazuje na bijelu točku. Siguran sa bijele točke bio je Mišel Bistrović, ali zamalo mu, u ovoj utakmici odlični golman Sloge Novak Patrik brani, jer je loptu imao na vrhovima prstiju.

Na poluvrijeme se otišlo tim rezultatom, a u nastavku Sokoli preokreću priču i golom Mikolaj Marka dolaze u vodstvo! Do 82. minute Sokoli su bili bolji, više su napadali, ali propuštene prilike u ovoj utakmici kažnjavaju gosti u 82. minuti kada obrana Sokola popušta ,a Senji Sven pogađa za 2:2.

Podjela bodova u Vratišincu bila je i najrealnija u ovoj napetoj i dobroj utakmici za obje momčadi. Sokoli u srijedu putuju u Gornji Mihaljevec gdje će odigrati susret protiv NK”Jedinstva”

(Antonio Horvat, foto: R. Tomanić)