Sokol, Mura i Plavi svoje odgođene utakmice igraju u ponedjeljak, dok je termin Rudara još nepoznat

Težak je ovaj uskršnji vikend za gradske  nogometne klubove. Nakon jučer odgođenih utakmica i one koje su se trebale odigrati danas odgođene su.

Tako  Mura iz Hlapičine koja je svoju utakmicu trebala odigrati danas protiv ekipe Šenkovca  svoj je susret prebacila na ponedjeljak  02.04. 2018. SRC „Radovan Oletić- Ratko“ u 16,30 sati.

U najtežoj situaciji bio je Sokol koji je već imao odgođen susret s BSK-om i trebao ga odigrati u ponedjeljak. Kako se tome pridodala još jedna odgoda susreta s Naprijedom  iz Cirkovljana došlo je do promjene rasporeda.

Tako će Sokol u ponedjeljak 02.04. 2018. u 16,30 sati igrati utakmicu s ekipom  Naprijeda iz Cirkovljana, a 11.04. s ekipom BSK iz Belice. Obje utakmice igraju se na igralištu u Vratišincu.

Plavi iz Peklenice svoju će utakmicu s Bratstvom  iz Savske Vesi  odigrati u ponedjeljak 02.04. 2018. kao gosti  u Savskoj Vesi s početkom u 15,00 sati.

Za odgođenu utakmicu NK „Rudar“ i  NK „Mladost Komet“ još se ne zna termin i on će se odrediti naknadno u dogovoru obiju ekipa.

Kako su se na nekim Facebook profilima pojavile lažne informacije da se utakmica igra danas , iz kluba mole sve navijače da ne nasjedaju na te lažne informacije. O datumu i vremenu doigravanja utakmice  navijači kluba bit će obaviješteni pravodobno.

(tekst i foto ZR)