Sokol ima sve, ali ne zabija i to ga je stajalo poraza u Goričanu

NK Trnava Goričan – NK Sokol Vratišinec 2:0

Lijepo nedjeljno popodne izmamilo je mnoge gledatelje da odu podržati nogometaše NK “Sokola iz Vratišinca i NK “Trnave” iz Goričana. Raspoloženi igrači s obje strane, ali kod gostiju falilo je ono nešto najbitnije, a to je efikasnost.

Prilike su se stvarale, dobre igre je bilo, ali pogodaka nigdje sve do trenutka kada sudac u 45. minuti dosuđuje slobodni udarac u blizini 16-terca i domaćini pospremaju loptu u gol i tako se odlazi na poluvrijeme.

Nakon poluvremena gosti igraju bolje, to se vidi iz prilika koje su stvorili, pa se samo čekao trenutak kada će pasti gol. Neko vrijeme igralo se na polovici domaćina, ali lopta nije htjela u gol. Pogrešno dodavanje igrača Sokola i neoduzeta lopta na domaćoj  polovici koštala ih je drugog pogotka i vrlo vjerojatno pobjede jer je do kraja ostalo malo vremena.

Bila je ovo još jedna utakmica koja je pokazala da Sokol ima sve, ima igru, stvaraju se šanse  , pravi se višak na terenu, ali jedan pravi problem još uvijek je tu, a to je postizanje pogotka. Sokoli sljedeću  utakmicu igraju kod kuće 29.4.2018. u 17,00 h , a u goste dolazi “Sloga” iz Štrigove.

(Saša Obradović, foto NK Sokol)