SOKOL BEZ PLIJENA U D. KRALJEVCU

NK”Sokol” je na gostovanju kod NK”Kraljevčana  38″ doživio još jedan u nizu poraza. Izgubili su Sokoli 3:1 te tako ostali na zadnjem mjestu tablice sa 13 bodova. Već u prvom poluvremenu mogli su domaći igrači zabiti golove, ali ekipu iz Vratišinca jednom je spasila stativa,drugi put vratar Žagar Davor te su izdržali bez primljenog pogotka u prvom poluvremenu.

01

Ekipa iz Donjeg Kraljevca bolje je započela drugo poluvrijeme i koriste trenutak nepažnje Sokolovih igrača te zabijaju pogodak za 1:0. Ubrzo nakon toga domaćin zabija još jedan pogotak. Nakon tog gola podigle su se tenzije igrača te smo na terenu mogli vidjeti preoštre startove nakon kojih su slijedila naguravanja i prepucavanja igrača. Nakon jednog takvog neopreznog starta sudac pokazuje na bijelu točku za goste iz koje je Vincek Aleksandar sigurno pogodio pravu stranu gola te zabija za 2:1. Bilo je do kraja još dosta vremena i sokoli su pogotkom dobili malo više nade za izjednačenje, međutim izgubljena lopta Sokola na sredini terena bila je kobna za njih te domaći igrači iz te polukontre zabijaju za konačni rezultat 3:1.Do kraja utakmice trener Sokola iskoristio je svih 5 zamjena te sa tim potezima, igračima sa klupe,s mirio igru i tenzije na terenu zbog kojih je Sokol mogao ostati ne samo bez tri boda nego i bez igrača u slijedećoj utakmici.

03

Igrače Sokola sad čekaju dvije utakmice na domaćem terenu protiv NK”Mladost” iz Palinovca,  a poslije njih dolazi NK”BSK” Belica. Sokol je sada nanizao dva poraza te jednu neriješenu utakmicu i pobjeda kod kuće bila bi dobra i potrebna “injekcija” za njih.

(Antonio Horvat)

00

02

04

05

06

07

08

zap 1

zap 2