ŠN Rudar pobjednik ljetnog „Rudar kupa“

Prekrasno subotnje vrijeme iskoristila je Škola nogometa „Rudar“, koja je na igralištu NK Rudara iz Murskog Središća organizirala nogometni turnir u kategorijama U-11 i U-13. Bio je ovo rezime na kraju prvenstvenog dijela sezone koja je došla kao prezentacija ekipa pred roditeljima i vjernim navijačima. Igrači su sa svojim trenerima kroz sezonu radili iznimno kvalitetno i odgovorno, što je na kraju i rezultiralo dobrom igrom i rezultatima na prvenstvenoj ljestvici, a danas i na ovom turniru odličnom prikazanom igrom, dok rezultat i golovi nisu nedostajali. Igralo se na principu svaki sa svakim. U prijepodnevnom turniru mogao se gledati vrhunski nogomet mladih nada ŠN Rudar, ŠN Sv. Juraj na Bregu, ŠN Dinamo-Zelenko, ŠN Bat i ekipe Krištanovca.

Rezultati su bili nešto više-manje sporedni, dok se igra gledala i komentirala među publikom i „protivničkim“ igračima. U kategoriji U-11 najbolja je bila ekipa ŠN Rudar, do njih ŠN Sv. Juraj na Bregu i trećeplasirana ekipa ŠN Dinamo-Zelenko.

U kategoriji U-13 gdje se već sada igra „pedantan“ nogomet, iskazale su se četiri ekipe. I u toj kategoriji na najviše postolje su se popeli igrači ŠN Rudar, do njih ŠN Sv. Juraj na Bregu, zatim ŠN Pušćine-Strahoninec i ŠN Nogometaš 13.

Na samom kraju Upravni odbor Škole nogometa Rudar zahvalio se roditeljima koji su bili pokretači organizacije turnira „Ljetni Rudar kup“.

Damir Perhoč