ŠN Rudar na visokom nivou uigranosti – osvojili dva turnira

Vikend za nama održani su nogometni turniri, jedan je bio u Peklenici, pod nazivom „Peklenica CUP U-9“, gdje su uz okolne ekipe iz škole nogometa svoju dominaciju osvajanjem prvog mjesta prikazala djeca u kategoriji U-9 iz Škole nogometa „Rudar“ iz Murskog Središća.

Dok je na stadionu „Hraščica“ u Pretetincu pod nazivom „Međimurec 2021“, gdje su na terenu na mantinele nastupile mnogobrojne ekipe u raznim kategorijama mladih nogometaša. U kategoriji U-11 svoju uigranost i nadasve želju da pokažu što su trenirali cijelo ljeto osvojili iz Škole nogometa „Rudar“ iz Murskog Središća. Oni su u finalnom susretu na penale osvojili ovogodišnji turnir U-11.

Zadovoljstvo s osvojenim turnirima ne kriju u Školi nogometa „Rudar“, ali ih više veseli činjenica da djeca napreduju i igraju lijep i dinamičan nogomet kojim se mogu ponositi sami treneri koji odrađuju izvanredan posao s djecom. Danas mi, sutra će netko drugi imati više sreće, a najbitniji je nogomet i druženje – zaključuju.

Nisu otkrili što očekuju za sezonu koja počinje 28. kolovoza s mladim nogometašima, ali s viđenim na nogometnim terenima svakako su jedni od favorita da pariraju za sami vrh prvenstvenih tablica.

dp