ŠN “Rudar” Mursko Središće: Prvi dan Međunarodnog turnira mlađih uzrasta

Škola nogometa Rudar organizator je Međunarodnog turnira mlađih uzrasta, a koji traje tri dana. Prvog dana na rasporedu su bile kategorije U8 i U11. Na igralištu NK „Rudar“ svoje znanje i talent prikazalo je ukupno 14 ekipa iz Škole nogometa. Zahvala gradu Mursko Središće, gradonačelniku grada Mursko Središće i županiji Međimurskoj što su prepoznali ovaj projekt i pripomogli oko realizacije, kao i roditeljima igrača koji su od rano jutarnjih sati pripremali da se mali nogometaši osjećaju ugodno i imaju najbolje od ponuđenog.

Na travnatom terenu je bilo iznimno živahno i veselo, što najbolje prikazuje dječji osmjeh bez obzira na postignuti rezultat, dok su tribine pljeskom pohvalile svaki dobar potez igrača. Na turnir se odazvao i legenda Rudara, Dinama i Hrvatske, Srećko Bogdan koji je zabilježio preko 500 nastupa za zagrebački Dinamo. Pred točno 17 godina bio je trener Luki Modriću, a danas živi u Murskom Središću te zna pratiti mlade talente na „Rudaru“.

Uz Srećka, pehare i medalje najbolje plasiranim ekipa podijelio je i voditelj škole nogometa Mihael Božić. Turnir se nastavlja u subotu prijepodne s kategorijom vrtići, a popodne U13, a završava u nedjelju s kategorijama U9 i U15.

REZULTATI:

U8

  1. RUDAR
  2. MEĐIMURJE 1
  3. MEĐIMURJE 2
  4. SVETI JURAJ

U11

  1. RUDAR
  2. SVETI JURAJ
  3. ALUMIN
  4. DONJE MEĐIMURJE

Damir Perhoč