Smjena u vodstvu NK “Rudar” Mursko Središće – Miljenko Zobić novi v.d. predsjednik

Nakon uspješne četiri godine Damir Cilar dosadašnji predsjednik NK „Rudar“ danas se na sastanku Izvršnog odbora kluba zahvalio na toj funkciji  s obzirom da mu je istekao mandat , a godišnja izborna skupština biti će tek na kraju nadolazeće jesenske sezone. Vodstvo kluba odmah je reagiralo te je na funkciju za v.d. predsjednika  imenovan dosadašnji dopredsjednik kluba Miljenko Zobić , koji će tu dužnost obavljati do izborne skupštine.

Istaknimo još da je također i dosadašnji sportski direktor kluba Smiljan Liklin dao ostavku na svoju funkciju te će i izbor novog sportskog direktora biti još jedan zadatak novog  v.d. predsjednika i IO.

Recimo da i Cilar i Liklin i dalje ostaju članovi Izvršnog odbora te se stavljaju na raspolaganje u radu novom predsjedniku.

Dosta teški zadaci su ispred novoizabranog v.d. predsjednika s obzirom da Rudar  sutra igra zadnju utakmicu u ovoj sezoni  protiv Podravca u Virju i trebati će obaviti razgovore s igračima za iduću sezonu. U tome će mu pomagati i Kristijan Antolović dugogodišnji  prijatelj kluba i dugogodišnji član vodstva kluba.

Poslije sastanka Izvršnog odbora održan je sastanak i s igračima kojemu je prisustvovao i gradonačelnik Dražen Srpak.

Za kraj poželimo novopostavljenom  v.d. predsjedniku NK „Rudar“ Miljenku Zobiću puno sreće i dobre suradnje kako s igračima, tako i s članovima Izvršnog odbora kluba. O svim mogućim novim promjenama u klubu blagovremeno ćemo vas izvijestiti.

(tekst i foto: zr)