SMILJAN LIKLIN – ŽELIM VRATITI NAVIJAČE NA ŠUDERKU I ZADRŽATI EKIPU NA OKUPU

Nakon turbulentne subote i nedjelje u Rudaru, te postavljanja za trenera prve ekipe Smiljana Liklina, zamolili smo ga za kratku izjavu uoči utakmice u srijedu 30.04. sa ekipom Nedelišća u Nedelišću.

 

  „ Kao što ste već objavili momčad sam preuzeo nakon smjene dosadašnjeg trenera gosp. Josipa Filipana. U klubu smo se dogovorili za suradnju do kraja ovog dijela prvenstva, odnosno još 6 kola.

 

Pristao sam iz dva razloga  prvi je jer besprijekorno vjerujem u ove dečke ili moje “sinove”, kako ih od milja zovem , a drugi je što sam rudarovac od glave do pete.

Jednostavno nije moguće da su dečki zaboravili igrati nogomet , dokazali su u zadnje tri godine da su pravi i da im po mome samo treba vratiti vjeru u same  sebe.

U nastavku prvenstva očekujem od njih da me u prvom redu poštuju te da me slušaju , a od uprave da im da maksimalnu podršku.

Prvi i osnovni cilj nam je da zadržimo ekipu na okupu za slijedeće prvenstvo za koje se još uvijek ne zna kako će izgledati.

U srijedu nas očekuje teška utakmica sa ekipom Nedelišća koja ima isti broj bodova kao i mi , a gostovanje kod njih biti će iznimno teško jer znamo koliko su oni nezgodna ekipa . Znamo odakle nam prijeti najveća opasnost. Ne znam dali ćemo je uspjeti spriječiti no vjerujem u svoje “sinove” i siguran sam da će oni učiniti sve što je u njihovoj moći kako bi izborili čim povoljniji rezultat.

Na kraju bih zamolio naše vjerne navijače da se vrate na Šuderku, da nas podrže u nastvaku prvenstva jer bez njih sve ovo ne bi imalo nikakvog smisla.

Ovim putem bih javno zahvalio svojoj supruzi Suzani koja je maksimalno korektna u svim tim mojim čestim izostancima što zbog utakmica , treninga i sastanaka koje imam na nivou 3 HNL sjever. Hvala vam lijepa svima na podršci , vidimo se na utakmicama.“

Evo to su bile riječi novog  trenera Rudara. Na nama svima je samo da mu damo maksimalnu podršku te da svi volimo taj klub kao i on.

Što se tiče  Muralista mi znamo da ćemo i dalje pratiti rezultate kluba pošteno  i korektno kao što smo i do sada.

Utakmica sa  Nedelišćem igra se u srijedu u 17 sati na igralištu u Nedelišću.

 

Već u  subotu 03.05.  u 17 sati  na igralištu Šuderka Rudar dočekuje ekipu Čakovca. (Z. Rihtarec, foto Tin Tomanić)