SLOVENCI IZ VERŽEJA POBJEDNICI MEĐUNARODNOG RUDAROVOG “FUCS ULJA I MAZIVA ” PIONIRSKOG TURNIRA

Nakon dva dana napornih i vrlo lijepih borbi završen je tradicionalni međunarodni pionirski  “FUCS ULJA  I MAZIVA” turnir  u  organizaciji  NK “RUDARA” iz Murskog Središća koji je okupio 20 učesnika iz Hrvatske, Slovenije i Mađarske.

Nakon zanimljivih utakmica najboljim su se pokazale dvije gostujuće ekipe iz Slovenije Farmatech 2 pobjednik turnira i Farmatech 1 iz Veržeja koje su odigrale finalni susret.

Svakako treba posebno istaći uspjeh domaće ekipe  Rudar 1 koja je zasluženo osvojila treće mjesto ispred nekih favoriziranih momčadi kao ekipe Međimurja i ekipe Nafte iz Lendave. Ovo je samo još jedan dokaz o visokokvalitetnom radu sa mlađim kategorijama pa zato sve pohvale treneru Stanku Totu.

Gosti  iz Slovenije odnijeli su i titulu najboljeg strijelca, a to je bio igrač pobjedničke ekipe Farmatech 2,  Blaž Lebar sa 15 pogodaka.

Organizacija turnira bila je na vrlo visokom nivou tako da smo se od samih učesnika naslušali  mnogo lijepih riječi na račun domaćina. Svi sudionici natjecanja, kako oni u natjecateljskom tako i oni u revijalnom dijelu, bili su počašćeni hranom i pićem.

Normalno da bi bez  potpore sponzora ovakav turnir bilo teško održati. Treba istaći da je klubu u organizaciji pomoglo oko 50  sponzora. Zlatnigeneralni sponzor već  drugu godinu za redom bila su ” FUCS  ULJA I MAZIVA.

Svima njima NK “Rudar” najljepše zahvaljuje te se i dalje nada tako dobroj i uspješnoj suradnji.

 

                                                                                                   (Z. Rihtarec, foto Tin Tomanić)