SLOGA IZ ČAKOVCA POBJEDNIK RUDAR CUPA 2014.

Na igralištu Šuderka odigran je u organizaciji Nogometne škole “Rudar” nogometni RUDAR CUP 2014  u kategoriji U-10.Na Cupu je sudjelovalo osam ekipa pošto su neke najavljene nažalost otkazale u posljednji trenutak. Učesnici su bili Spartak Mala Subotica , Sloga  A i B Čakovec , Strahoninec , Sokol Vratišinec ,Omladinac  Novo Selo Rok  te Rudar A i B. Nakon odigranih utakmica po skupinama i četvrtfinala u polufinale su se plasirale sljedeće ekipe:

 

SPARTAK – STRAHONINEC       2  : 0

RUDAR  A –  SLOGA   A            0  : 1 

 

Za 3 mjesto :   STRAHONINEC  –  RUDAR  A      1: 4

 

FINALE :          SPARTAK –  SLOGA  A               0 : 2

 

Najbolji strijelac turnira bio je Nikola Obadić (Spartak) sa postignutih 6 golova dok je za najboljeg vratara proglašen golman Sloge Čakovec Borna Batisweiler. Utakmice je odlično odsudio sudački par Mesarić , Zadravec.

Šteta što se na ovako dobro organiziranom turniru igralo  paralelno na dva igrališta.Svi učesnici su ugošćeni hranom i pićem , a bez obzira na  lijepo vrijeme odazvao se relativno mali broj ekipa . Nadamo se da će slijedeće godine broj ekipa biti veći s obzirom da u Rudaru žele da taj turnir postane tradicionalan. Istaknimo da su opet najveći teret organizacije turnira iznijeli roditelji kao i bezbroj puta do sada. (Z. Rihtarec, foto Tin Tomanić)