Slaven Hlišć i Silvio Radiković- Sisi nova pojačanja Rudara

Slaven Hlišć s nogometom je počeo u dobi od šest godina u susjednom mu međimurskom selu Podbrestu, da bi nakon toga preselio u Međimurje iz Čakovca.

Nakon Međimurja otišao je u NK Varaždin, gdje je igrao Prvu HNL za kadete i juniore te tadašnju Treću HNL. Kako  situacija u klubu u ono vrijeme nije bila bajna preselio se u Austriju na duži niz godina. Međutim, zbog situacije s covidom-19 većina igrača vratila se u Hrvatsku, pa tako i on.

Pristupio je Omladincu iz Novog Sela Rok koji se natjecao u Četvrtoj ligi Čakovec – Varaždin.  Proveo je i šest mjeseci u Međimurju, u Drugoj HNL, bio je član četvrtoligaša Tehničara iz Cvetkovca, a zadnju polusezonu proveo je igrajući  u austrijskom  SC Kemetenu.Sad je postao član NK „Rudar“, a kao izraziti napadač u Rudaru su procijenili da im baš takav tip igrača nedostaje, te je dogovor vrlo brzo sklopljen, a Slaven će svoju prvu službenu utakmicu odigrati u subotu 15.10. protiv ekipe Podravine iz Ludbrega.

Silvio Radiković Sisi novo je staro pojačanje Rudara. Silviju je ovo treći dolazak u Rudar i u Rudaru su vrlo zadovoljni  što im je opet  u kadar ušao takav kvalitetan igrač koji je posljednju sezonu proveo  u drugoligašu iz Sesveta kamo se i uputio nakon dobrih igara u Rudaru.

Svaki put kada je nastupao u Rudaru Sisi je bio igrač koji je cijeloga sebe davao za klub, pa nitko ne sumnja da će tako biti i ovoga puta.

Ove dvije prinove svakako su velika pojačanja za Rudar gdje se nadaju da će svakako utjecati na efikasnost koja je dosad izostala i bila veliki problem, a na njima je da ispune ta očekivanja.

(tekst i foto: zr)