Škola nogometa „Rudar“ Mursko Središće: Jesenski prvaci u dvije kategorije

Seniorske lige se približavaju samom kraju završetka jesenskog dijela sezone, dok su mlađe kategorije već završile ili imaju za odraditi još zaostale utakmice. U najmlađoj kategoriji (U-8) Međimurske županijske lige titulu jesenskog prva zauzela je Škola nogometa Rudar iz Murskog Središća. Oni su u devet odigranih susreta bili najefikasnije i upisali svih devet pobjeda s fascinantnom gol razlikom od postignuta čak 109 pogotka i primljena svega 9. Najbolji strijelac lige je također iz ŠN Rudar, mlad i talentirani Marko Leško s postignuta 38 pogotka.

U II. Hrvatskoj ligi sjever gdje nastupa i ŠN Rudar u kategoriji U-11, mladi nogometaši „Rudara“ pokazali su izuzetnu borbenost i spretnost u jesenskom dijelu sezonu. Za njihov rad i trud kako na treninzima, tako i pristupu samoj igri rezultiralo je osvajanjem prvog mjesta u svojoj kategoriji. Oni su s 10 odigranih susreta zabilježili 9 pobjeda i jednu neriješenu utakmicu. S gol razlikom 46 naspram 15 primljenih pogodaka svrstava ih i u najefikasniju momčad s gol razlikom. Paul Munđar najbolji je strijelac lige s postignuta 21 pogotka, a kojemu već sada ne nedostaju primamljive ponude drugih škola koje bi ga htjele u svojim redovima.

Škola nogometa „Rudar“ bilježi i odlične rezultate u kategorija U-9 gdje su trenutno na 2. mjestu, U-13 koji igraju II. Hrvatsku ligu sjever s utakmicom manje trenutno na 4. mjestu, a bore se za sam vrh tablice. Dok u kategoriji U-15 trenutno zauzimaju 8. mjesto. Kategorija U-17 s utakmicom manje na 2. mjestu. Sami rezultati dokaz su dobrog i predanog rada trenera Škole nogometa Rudar s mladim generacijama nogometaša.

ŠN Rudar