SELEKCIJA OPĆINE SELNICA – RUDAR 2 : 2 (0:0)

Prijateljsku revijalnu utakmicu odigrali su na terenu NK Mladosti iz Selnice igrači selekcije Općine Selnica i Rudara. Lijepu za oko mirnu i bez grubosti  igru prikazali su igrači obiju ekipa. Lijep malo jači trening za ekipe. Dečki iz selekcije sastavljeni od igrača Mladosti i D. Koncovčaka pružili su dobar i odlučan otpor favoritu. Recimo još to da  nažalost zbog obveze odigravanja prvenstvene utakmicu u Jurovcu selekciji nisu mogli prisustvovati igrči Zebanca.

Trener  serjojnčar Marijan Moharić – Mac sigurno je bio zadovoljan onim što su prikazali igrači protiv njegovog bivšeg kluba . Inače je Mac stalni posjetilac utakmica Rudara i njegov veliki navijač. Može biti samo primjer nekima za koje se to ne bi moglo reći. Rudar je  ovu utakmicu shvatio kao laganiji trening i očito da im je bilo prije svega važnije da se nitko ne ozljedi pred sam početak prvenstva. Bez obzira na to dečkima selekcije Selnice sve čestitke za prikazanu igru i fer-play.

Bilo je lijepih poteza, golova zanimljivosti npr. sa brojem 18 na jednoj i drugoj strani našla su se braća Radiković , Gabrijel u Rudaru i mlađi Mateo u ekipi selekcije. Bila je to utakmica koja je u svakom slučaju pomogla da se malo napuni dosta prazna kasa NK Mladosti.

Tajnik NK Mladosti gospodin Drago Bohnec u ima kluba i Općine najljepše se zahvalio prije svega NK Rudar što je pristao doći odigrati utakmicu i na taj način pomoći klubu, NK D. Koncovčak koji je uputio svoje igrače na utakmicu , a posebno sponzorima Caffe baru Rute 66 te Firmi Te – pro iz Vrhovljana .

Rudar se sada okreće prvenstvu i prije njega više neće biti utakmica iako je bilo nekih ponuda. U srijedu 26.08.2015. na Šuderki u 18,00 sati dočekuju ekipu NK Međimurca iz Dunjkovca-Pretetinca.

(tekst i foto Z. Rihtarec)

unnamed (5)

unnamed (2)

unnamed (6)

unnamed (8)

unnamed (1)

unnamed (3)

unnamed (4)

unnamed (9)

unnamed (11)

unnamed (13)

unnamed (12)

unnamed (14)

unnamed (15)

unnamed (16)

unnamed (17)

unnamed (18)

unnamed (20)

unnamed (21)

unnamed (22)

unnamed (7)