Saša Antolović-Gricko: Od srca zahvaljujem svima koji su mi pomogli u nabavci nove streljačke opreme! Neću ih iznevjeriti!

Saša Antolović-Gricko streljaštvom se bavi već dugi niz godina. Sada je član Streljačkog kluba “Selnica” za koji nastupa u seniorskoj i veteranskoj konkurenciji, a u natjecanju pomaže i Streljačkom Klubu “Lendava” u susjednoj Republici Sloveniji. Također kao aktivan umirovljenik gađa i za umirovljenike grada Mursko Središće.

Pošto postiže vrlo dobre rezultate na državnom nivou, pojavila se potreba za novom opremom koja mu je bila neophodna jer je do sada nastupao u neodgovarajućoj staroj. Nova oprema je jako skupa i za nju treba izdvojiti nekoliko tisuća eura pa se Saša obratio s molbom za sponzorstvo nekim jedinicama lokalne samouprave i poznatijim tvrtkama na području grada Mursko Središće i okolice. Njegovu molbu nitko nije odbio pa je novčana podrška stigla od sljedećih donatora.

Grad Mursko Središće

Tvrtka Sobočan Mursko Središće – Franjo Sobočam

Komunalna tvrtka Murs-ekom Mursko Središće

Trgovina Dado Mursko Središće – Damir Kukovec

Tvrtka Termo-inst Mursko Središće – Kristijan Antolović

Auto transport Jambrošić Mursko Središće – Boris Jambrošić

Tvrtka Leško Vratišinec – Davor Leško

Vučna služba Vratišinec – Mišel Frančić

Ovi sponzori pomogli su Saši da nabavi novu pušku, novu jaknu i nove specijalne cipele za streljaštvo. Još nedostaju nove hlače, ali on se nada da će i njih uskoro nabaviti.

Saša Antolović-Gricko najljepše i od srca zahvaljuje se svim sponzorima zbog kojih će njegovi rezultati biti puno bolji, a to će se vidjeti već u rujnu kada će se natjecati na državnom prvenstvu u seniorskoj i veteranskoj klupskoj konkurenciji kao i u pojedinačnoj.

Na kraju se zahvalio Općini Selnica, posebno načelniku Ervinu Vičeviću koji godinama podržavaju i financiraju rad Streljačkog kluba Selnica.

(R. Tomanić)