Sa SAMOBORFEST-a 2018. mažoretkinje Murskog Središća stigle s 5 medalja

Protekle subote već tradicionalno, mažoretkinje Murskog Središća sudjelovale su na INTERNATIONAL TWIRLING AND MAJORETTE DANCE FESTIVAL Samoborfest 2018. Uz još 20-ak timova iz Hrvatske, Slovenije i Češke naše djevojke okitile su se s 5 medalja. Osvojile su jedno zlato, dva srebra i dvije bronce.

ZLATNU  MEDALJU  u kategoriji duo/trio pompon kadeti : Saša Matić i Eva Varga

SREBRNE MEDALJE u kategorijama
Solo s rekvizitima kadet Eva Varga

Pompon grupa-kadeti

BRONČANE MEDALJE u kategorijama

Tradicionalni mažoret ples –kadeti

Grupa sa rekvizitima-juniori

Osim u ovim kategorijama u kategorijama solo s rekvizitima u iznimno jakoj konkurenciji natjecale su se i:

Kristina Škvorc-senior koja je osvojila 4. mjesto,Nera Hranilović-junior sa osvojenim 7. mjestom i po prvi puta u dječjem uzrastu  Lana Trstenjak koja je također osvojila odlično 4.mjesto.

Bio je to dan plesa, prekrasnih koreografija i izvedbi svih sudionika, dan druženja, skupljanja novih iskustava i velikih rezultata. Ovim putem veliko hvala svim našim djevojkama i voditeljima Lari Podgorelec, Luciji Mutvar Bedić i Patriciji Jambrošić na upornosti, odricanju, marljivom radu i trudu.Također hvala svim roditeljima koji nas vjerno prate i pomažu kao i cijeloj zajednici na podršci bez koje također ne bi bilo ovoliko puno uspjeha.

Prije ljetne stanke  članice i član mažoretkinja Murskog Središća imaju još nekoliko nastupa i gostovanja te završnu produkciju, nakon kojih ih čeka  zasluženi  odmor, a već na jesen krećemo sa realizacijom novih projekata, zacrtanih ciljeva te se veselimo proslavi velikog 20. rođendana kao i  početku organizacije idućeg državnog prvenstva, kada ćete u najsjevernijem gradu lijepe naše Murskom Središću moći vidjeti  i uživati u bogatsvu mažoret plesa timova iz cijele Hrvatske.

(tekst i foto Lara Šimić)