S petardom u svojoj mreži vratio se Sokol iz Svete Marije

Sokol se nije baš najsjajnije proveo na gostovanju u Svetoj Mariji . Petardom su ih ispratili domaćini na kraju utakmice, iako ništa  u prvom dijelu nije ukazivalo na takav razvoj. Prvo dio utakmice završio je sa 1:0, no treba reći da je domaćin na samom početku utakmice imao nekoliko poluprigoda, ali vratar Davor Žagar dobro je intervenirao u tim situacijama i sačuvao svoja vrata.

Na žalost dosta neoprezno Sokoli ulaze u drugi dio te već na samom  početku dozvoljavaju Mladosti povećanje vodstva na 2:0. Tada igrači Sokola  u želji da izbore što povoljniji rezultat sve više se otvaraju i kreću prema golu domaćina, što oni koriste i brzim kontrama s tri gola postavljaju konačni rezultat od 5:0.

Za komentar utakmice pitali smo trenera Sokola Dražena Škvorca: „ Odigrali smo solidno prvo poluvrijeme. Domaćin je na početku zaprijetio, no po šansama smo bili ravnopravni i nikako se nismo nadali takvom konačnom rezultatu. Utakmicu je prolomila naša neopreznost na početku drugog dijela utakmice, kada domaćinu dozvoljavamo brzo vodstvo od 2:0. Tada  su igrači počeli srljati prema naprijed želeći postići zgoditak, no domaćin nas iskontrirao i nakon naših individualnih grešaka došao do visoke pobjede. Takve stvari se dešavaju zbog nediscipline u igri, jer svakako je ugodnije izgubiti rezultatom 2:0 ili 3:1, a ne  5:0. Sigurno da smo bili discipliniraniji do tako visokog poraza ne bi došlo.

Sada nas kod kuće čeka teška utakmica s ekipom Naprijeda iz Cirkovljana. Mislim da smo kvalitetnija ekipa, te da uz pravi pristup i disciplinom u igri možemo i moramo osvojiti tri boda koji su nam neophodna u borbi za opstanak.“

Recimo još to da poslije utakmice slijedi fešta uz paljenje “vuzmenke” te jeger i piće.

(tekst ZR, S. Obradović  foto: Antonio Horvat)