RUTINSKA POBJEDA RUDARA U KUČANU DONJEM

 

ZELENGAJ : Vitez , Novko ,Martinez , Vrbek , Vrbanić ( od 67. Vrček) Mlakar .Vugrinec , Šelek ,Horvat ( od 84. Vrbanić H.) , Ismajlovski ,Kovačević( od 83. Majetić pričuve : Vrbanić ,Ipša ,Majetić ,Šipek ,Vrbanić ,Vrček trener : Krunoslav Beli

 

 

RUDAR : M.Rajf , Levačić , Šardi ,A.Novak , Šprajc , Vurušić( od 73.Vuri) , D.Šoltić , M. Šoltić ,( od 84.Knežević) , Čalopa ( od 58. Podgorelec) N.Šoltić ,Berdin

pričuve : Vuri ,Knežević ,Balaž , Podgorelec trener : Goran Vincetić

 

 

strijelci : 0 : 1 2. min. Vurušić   0 : 2 78.min. Podgorelec

 

 

Suci : Bubek (Pribislavec) Mihalić ( Čakovec ) Felker (Strahoninec) ,delegat : Namjesnik ( Ludbreg)

 

 

gledatelja : 120

 

ZELENGAJ – RUDAR   0 : 2 ( 0 : 1 )

 

Napetije, ali ne i teže nego se očekivalo, Rudar je rutiniranom igrom zasluženo došao do nova tri boda.  Po  dosta vrućem i sparnom vremenu jako dobro je Rudar otvorio utakmicu i već u 2. minuti došao u vodstvo od 0 : 1 preko spretnog Vurušića.  Još se zadovoljstvo Rudarovih navijača nije smirilo , a već je priliku za povećanje vodstva imao D. Šoltić , ali na njegovu nesreću  lopta je završila na vratnici.

Bolji je bio Rudar u prvom dijelu i stvorio nekoliko zaista lijepih prigoda no lopta nije htjela u gol. Domaćin dosta limitiran u svom nogometnom znanju nije u prvom poluvremenu mogao parirati Rudaru pa je šteta da prvo poluvrijeme nije završilo povoljnijim rezultatom za Rudar što bi bilo posve zasluženo.

Ono čega su se navijači Rudara pribojavali da bi Zelengaj iz neke zalutale prilike mogao doći do izjednačenja u drugom djelu , a naročito kad ne iskoristiš svoje prilike,  zamalo se nije dogodilo iz dvije takve situacije, no vratar Rajf bio je oprezan .

 

Pokušavao je domaćin  opasnije ugroziti gol Rudara no to mu više nije uspijevalo iako su mu Rudarovci prepustili inicijativu. U 78. minuti D. Šoltić koristi nesporazum domaće obrane i upošljava Podgoreleca koji mirno i rutinirano zabija za  0: 2 i potpuno smiruje domaćina. Zaslužena pobjeda Rudara te sada mirno očekuju subotnji derbi sa Slobodom iz Slakovca koja na drugom mjestu ima bod više , ali i utakmicu više.

(tekst i foto Z. Rihtarec)

unnamed (1)

unnamed (2)

unnamed (3)

unnamed (4)

unnamed (5)

unnamed (8)

unnamed (9)

unnamed (10)

unnamed (11)

unnamed (12)

unnamed (13)

unnamed (14)

unnamed (15)

unnamed (16)

unnamed (17)

unnamed (18)

unnamed (19)

unnamed