Rukometašice Zrinskog pružile dobar otpor Lokomotivi

Nakon završetka nogometne utakmice između Međimurja i BSK-a dobar dio gledatelja preselio se u obližnju dvoranu na rukomet gdje je u sklopu 1. HRL za žene Zrinski ugostio zagrebačku Lokomotivu .

Pred oko dvjestotinjak vatrenih navijača čakovečke rukometašice pružile su dobar otpor  Lokomotivi koja je odnijela pobjedu  24:19. Početkom prvog dijela naše rukometašice u dva navrata imaju i vodstvo (5. min. 3:2, 6. min. 4:3 ). Nakon toga Lokosice preuzimaju stvar u svoje ruke, ali do poluvremena ne bježe više od dva-tri gola razlike, pa se na odmor odlazi s 11:13.

I u drugom dijelu zrinskice su nastavile s dobrom igrom, ali 15 minuta do kraja Lokomotiva odlazi na plus pet i tu razliku drži do kraja, pa susret završava pobjedom favorita 24:19.

U domaćim redovima po 5 golova postigle su Gavrić i Car, dok su po tri zabile Vukojević i Resman. Kod gošći najefikasnija je bila bivša igračica Zrinskog Stela Posavec koja se osam puta upisala u strijelce. Nakon ovog poraza Zrinski je i dalje na šestom mjestu, a u slijedećom kolu imaju još jednu nemoguću misiju, odlaze na noge Podarvka Vegeti u Koprivnicu.

(tekst I foto: Miljenko Dovečer)