Rukometašice Zrinskog pojačane Ivonom Mrđen krenule s pripremama

Nakon duge, gotovo tromjesečne  stanke trener Goran Mrđen poveo je u ponedjeljak 29.srpnja rukometašice Zrinskog u pripreme za novu sezonu 1 HRL za žene. Na okupu su ostale gotovo sve igračice iz protekle sezone. S treninzima je krenula oporavljena Ivona Mrđen koja će zasigurno  biti veliko pojačanje, dok se iz Koke  vratila vratarka Sara Dominić. Na početku treninga  okupljene rukometašice pozdravila je sportska direktorica Ljubica Vrbančić, a uz nju i trenera Mrđena u stručnom stožeru su pomoćna trenerica Darinka Pavleković i kondicijski trener Goran Vuk.

Trener Goran Mrđen tako će na raspolaganju imati četiri vratarke i osamnaest igračica u polju, a uz svakodnevne treninge do prvenstva koje počinje 14. rujna u planu je odigravanje nekoliko kontrolnih utakmica. Zrinskice tradicionalno igraju na turniru u Virovitici, a turnir Braco Golik ove će se godine održati 31. kolovoza u Čakovcu. Osim toga potvrđene su i utakmice sa Sesvetama i Ptujom .

U novoj sezoni cilj je još viši plasman, nego prošle sezone kada je osvojeno odlično šesto mjesto, kao i učešće u jednom od europskih kupova. Naravno za to bi treneru Zrinskica dobrodošlo još pokoje pojačanje.

(tekst I foto: Miljenko Dovečer)