Rudaru teško s Bednjom, Sokolu nova meč lopta, u Hlapičini mali derbi, Plavi po bodove, Hajduk gostuje

Četvrta nogometna liga skupina Čakovec – Varaždin

Nakon uvjerljivog i pomalo neočekivanog poraza od ekipe Zelengaja, Rudar je konačno imao malo više vremena za odmor, cijeli tjedan pred sobom za pripremu utakmice protiv jednog od kandidata za prvaka, ekipe Bednje. U ovoj utakmici Rudar bi ipak morao imati nešto jaču ekipu, jer se u vraćaju kartonirani M. Zadravec i Šardi. Bednja je s obzirom na prikazano u zadnje vrijeme favorit, no Rudarovci su već pokazali da favoriti protiv njih ne prolaze najbolje.

Utakmica s Bednjom igra se u subotu 12.05. 2018.godine u 17,00 sat na Šuderki u sklopu Dana Grada, a sude Tomičić, Rohtek i Novak dok je delegat Kapeš.

Prva međimurska liga

Sokol iz Vratišinca igra novu meč loptu za opstanak u ligi. Ovog puta u goste u nedjelju 13. 05. 2018. godine u 17,00 sati dolazi im ekipa Poleta iz Pribislavca.  Suci utakmice su Dumančić, B. Križarić i Zobec dok je delegat utakmice  Kopasić.

Druga međimurska liga skupina „B“

Plavi iz Peklenice domaćini su ekipi Hajduka iz Brezja. Utakmica se igra u nedjelju 13. 05. u 17,00 sati, a sude R. Kolarić, Grabar i Sokač dok je delegat Mezga.

Hajduk iz Štrukovca odlazi u goste kod Pobjede iz G. Hrašćana. Utakmicu će suditi Đurđek, R. Novak, Kraljek, delegat je Talan, a utakmica se igra u nedjelju 13.05. u 17,00 sati.

U Hlapičini se igra mali derbi između domaće Mure i gostiju iz Donjeg Koncovčaka. Utakmicu u nedjelju 13.05. u 17,00 sati. U Hlapičini sude Filipčič, Z. Novak i Kočila. Puklavec je delegat utakmice.

Treća međimurska liga

Torpedo iz Križovca gostuje kod  Dinama iz Žiškovca uz suđenje Hergotića, dok je delegat Perko.

Mladost iz Selnice putuje u Otok kod istoimene ekipe. Sudi Tomičić, a delegat je Kovač.

(tekst Z. Rihtarec, foto: Tin Tomanić, M. Dovečer, ZR, arhiva Muralista)