RUDARU BODOVI U JALKOVCU

U 2.kolu MŽNL ČK-VŽ Rudar je gostovao u Jalkovcu protiv ekipe Varteksa iz Varaždina. Po teškom vremenu,velikoj vrućini  i katastrofalno lošem terenu, tvrdom,malenom, grbavom gdje veoma teško kontrolirati loptu, Rudar je  izborio zasluženu pobjedu koja ja mogla biti i uvjerljivija da je iskoristio većinu svoji prilika.

unnamed (22)

 

 VARTEKS- RUDAR   1 : 3 (1:2)

VARTEKS:  Pozder , Požgaj ,Vrbnjak , Radić(od 78.Dolenc) , Sokser , Kuhar (od 61.Kolarić) , Drožđek , Puclin N. (od.68. Benjak) ,J.Puclin ,Božinić (od 46. Đunđek) , Boban (od.46.Belcar) pričuve :Đunđek .Benjak , Blcar , Dolenc , Mušović ,Kolarić, Majetić trener: Zoran Kastel

RUDAR: Rajf , Levačić ,Šardi ,Vuri ,Vurušić (od 80.Radiković) , Horvat (od 75.H.Knežević) ,D.Šoltić ,Novak (od 90.Žerjav) ,Čalopa (od 85. Podgorelec) ,N.Šoltić ,M.Šoltić (od 62. Berdin) pričuve :Končić ,Žerjav ,H.Knežević ,V.Knežević ,Podgorelec ,Radiković , Berdin trener: Vladimir Pavleković

 

strijelci: 1 :0  4 min. Boban 1 : 1 8.min Čalopa , 1:2 34.min. N.Šoltić , 1:3 90+2 Podgorelec

 

gledatelja : 120

suci: Dario  Srnec (Čakovec) ,Vjeran Tuksar( Peklenica) ,Branko Martan( Čakovec)

delegat: Vitomir Namjesnik(Ludbreg)

unnamed

 

Domaćini su krenuli vrlo agresivno te već u 4.minuti dolaze u vodstvo preko Bobana.

Rudaru nije dugo trebalo da se pribere te je u 8. minuti nakon odličnog udarca D. Šoltića i odbijene lopte od vratar Pozdera Čalopa mirno posprema lopru u mrežu.

Od tada Rudar polako preuzima igru u svoje noge. Strpljivom igrom  kreće prema golu Varteksa da bi u 34. minuti nakon udarca iz kuta D. Šoltića, N. Šoltić na drugoj stativi zatresao mrežu nemoćnog domaćeg vratara i doveo Rudar u vodstvo od 1:2. Tim rezultatom otišle su ekipe na zaista zasluženi odmor.

 unnamed (9)

Cijelo drugo poluvrijeme Rudar je bolja ekipa i stvara šanse,  ali bez rezultata. U nadoknadi vremena Podgorelec koristi jednu od brojnih prilika Rudara i smireno sprema loptu u mrežu postavivši konačni rezultat od 1 :3. Rudar je zasluženo pobijedio jednu mladu dosta snažnu ekipu odigravši sa toliko snage koliko im je trebalo za tri boda.

 unnamed (14)

O sucu D. Srncu nećemo puno. Reći ćemo samo da za njega vrijedi pravilo kako siješ tako i žanješ. U dvije situacije nakon igranja rukom u šesnaestercu domaćih igrača nije dosudio kaznene udarce i tako oštetio Rudar. Da se držao kriterija utakmica bi bila riješena puno prije i ne bi doživio onakva vrijeđanja domaćih navijača. To je tako koga ti kruhom on tebe palicom.

U subotu Rudar je domaćin našim tradicionalnim sportskim rivalima ekipi Slobode iz Slakovca koja je ove subote neugodno iznenadila izgubivši kod kuće od ekipe Zadrugara.

(tekst i foto Z. Rihtarec)

unnamed (1)

unnamed (2)

unnamed (3)

unnamed (4)

unnamed (5)

unnamed (6)

unnamed (7)

unnamed (8)

unnamed (10)

unnamed (11)

unnamed (12)

unnamed (15)

unnamed (16)

unnamed (17)

unnamed (18)

unnamed (19)

unnamed (20)

unnamed (21)

unnamed (23)

unnamed (24)