RUDAROVAC LOVRO ZADRAVEC NAJBOLJI STRIJELAC PRVENSTVA MEĐIMURJA

Završeno je 1. klupsko prvenstvo Međimurja na mantinele u kojem su učestvovale i dvije ekipe Rudara. Igrači NŠ Rudar pioniri /U-12/ zauzeli su u konačnici vrlo dobro četvrto mjesto , a da je bilo malo više sreće i snage moglo se i više. Naime u polufinalu prvenstva sastali su se sa ekipom Zelenka iz Novakovca i na kraju pomalo nesretno izgubili sa 4:3.

U utakmici za treće  mjesto zasluženo su poraženi od ekipe Međimurja sa 5:2. Očito je bilo da su u toj utakmici igrači ostali bez snage s obzirom da  su  cijeli turnir pružili sve od sebe i zato za njih samo velike čestitke. Za plasman na četvrto mjesto osvojili su četiri lopte koje će im sigurno dobro poslužiti u daljnjem radu. Imaju se još čime ponositi igrači pionirske ekipe. Naime Lovro Zadravec sa 11 postignutih zgoditaka bio je prvi strijelac turnira . Lovro velike čestitke!

Za mladu ekipu NŠ Rudar nastupali su slijedeći igrači: : Kodba, Kukulić ,Horvatić , Antolović , Radiković , Mikulek , Žužić ,Zadravec , Švenda , Lisjak , Mutvar i Varga.

Ekipa seniora bila je nešto manje uspješna jer je u četvrtfinalu poražena od kasnijeg pobjednika turnira ekipe Slobode iz Slakovca sa 1 : 3.

 

Pobjednici prvenstva su :

pioniri           Međimurje II Čakovec

veterani         Nedelišće

seniori          Sloboda Slakovec

Ovo prvenstvo je pokazalo da je  Međimurju u svakom slučaju potreban ovakav tip natjecanja i da  pobuđuje veliki interes javnosti. Svakako se u budućnosti neke stvari moraju izbjegnuti , ako NS Međimurja želi ovome i dalje dati naziv klupsko prvenstvo Međimurja.  Prvo ni u kom slučaju nijedan klub ne može imati u natjecanju više od jedne ekipe (primjer pionirske ekipe Međimurja -3 ekipe). Ako jedna ekipa predstavlja ekipu Archea Čakovec ona se mora takmičiti pod njihovim imenom , a za treću ekipu jednostavno nema opravdanja. Drugo ne mogu isti igrači nastupati za više ekipa. Ovakve stvari pripisati ćemo dječjim bolestima no ipak se ne bi smjele događati  ako su pod ingerencijom NSM,  a tamo imamo  zaista stručnu ekipu koja si to ne smije dozvoliti.

(tekst i foto Z. Rihtarec)

4.mjesto 018

4.mjesto 034

4.mjesto 043

4.mjesto 045

4.mjesto 070

4.mjesto 080

4.mjesto 082a

4.mjesto 086

4.mjesto 092