“Rudarova noć” 23. 12. 2017. godine u motelu “Ilonka”

Nakon koliko,toliko uspješne polusezone u NK „Rudar“ su se već po tradiciji okrenuli  na  stvaranje čim povoljnijih uvjeta za bolji nastavak sezone. Sigurno da je za takvo nešto apsolutno potrebna čim bolja financijska situacija u klubu, te su se stoga okrenuli  boljem stvaranju materijalne baze za nastavak proljetnog dijela prvenstva. Ova zabava je samo jedna od brojnih akcija koje priprema klub u tu svrhu.

O završenom jesenskom dijelu, te o planovima za proljeće kratku izjavu dao nam  je predsjednika kluba  gospodin Damir Cilar:

„Na samom početku sezone osnovni cilj bio nam je  zadržati  domaće  igrače koji su izrasli iz naše škole nogometa te dovođenjem  dvojice novih igrača (Ivan Risonjić  i  Antonio Zadravec)  osvježiti ekipu za daljnja natjecanja. Želja uprave i samih igrača bio je plasman među prvih pet na ljestvici, što nažalost nismo uspjeli. Vjerujem da  kvalitetom igre koju smo do sada pokazali to i zaslužujemo, ali nogomet je igra gdje bolji ne pobjeđuje uvijek.  U nastavku sezone uvodimo neke promjene što se tiče trenerskog kadra te se nadamo da ćemo time poboljšati rad cjelokupnog kluba kao cjeline i time stvoriti kvalitetne uvjete za sve naše igrače.  U nastavak proljetnog dijela natjecanja ulazimo s novim trenerom s kojim ćemo pokušati ostvariti zacrtane ciljeve. Kao što je već javnosti vjerojatno poznato, odlučili smo se da trener NK „Rudar“  bude Damir Vugrinec- Vuga. U ime kluba zahvaljujem vjernim navijačima, sponzorima , Gradu Mursko Središće na nesebičnoj podršci, te našim igračima na postignutim rezultatima. Ovom prilikom želim  najaviti već tradicionalnu „Rudarovu noć“ koja će biti  23.12.2017. u motelu „Ilonka“ s početkom u 19,00 sati, pa pozivam sve Rudarovce da se odazovu u što većem broju.“

Već tradicionalna „Rudarova noć“ uvijek je bila od velike pomoći nogometnom klubu za poboljšanje financijske krvne slike, pa se u Rudaru nadaju da ih i ove godine njihovi vjerni navijači neće iznevjeriti.

Svake godine „laporniki“ su  za svoje navijače na samoj zabavi pripremili neko ugodno iznenađenje (lijepe tombolske nagrade, tu je nezaobilazni Elvis Presley, prošle godine nova himna Rudara…) pa će tako i ovaj put, kako nas uvjeravaju u Rudaru opet nečim zanimljivim obradovati svoje vjerne navijače i stalne posjetitelje njihove već tradicionalne zabave.

Kako bismo i mi doprinijeli  ovoj lijepoj dugogodišnjoj manifestaciji kluba, donosimo malu fotogaleriju slika prijašnjih noći, da se podsjetite kako vam je bilo lijepo i ugodno i da se odazovete, te tako pomognete klubu, a ujedno se i lijepo zabavite.

Evo zato na kraju ne zaboravite rezervirajte  karte kod članova UO NK „Rudar“ i dođite na „Rudarovu noć“, pomognite klubu, a ujedno je to i prekrasna prilika za zagrijavanje  za najluđu noć u godini koja nas ubrzo očekuje.

(Z. Rihtarec,  foto: arhiva Muralista)