RUDAROV TREĆI PORAZ U NIZU

Doživio je poraz Rudar u Čakovcu, ali poraz kojeg se svakako ne treba sramiti. Izgubio je utakmicu u kojoj se predstavio kao bolja ekipa, ali nažalost pokazao i jednu slabost koja se zove neefikasnost. Kada ti k tome  još i sreća okrene leđa , a sudac sudi u nekom svom filmu onda je to tako.

01

Dominirao je Rudar tijekom cijelog prvog poluvremena stvarao prigode, dva puta gađao vratnicu, nekoliko puta dobro je intervenirao domaći vratar , ali lopta u gol jednostavno nije htjela. I tako je bilo sve do 54.minute kada domaćini nakon prve prave ozbiljne situacije pred golom Rudara dolaze do vodstva. Lijevom stranom probio se domaći igrač Novko ubacio loptu pred vrata Rudara , gdje na drugoj stativi u sredinu loptu glavom ubacuje jedan domaći igrač , a Fučko je vrlo spretno posprema u mrežu Rajfa.

02

Nakon tog šoka Rudaru je trebalo izvjesno vrijeme za oporavak, a i nervoza je učinila svoje. U sve to uklopio se i danas , već po običaju kada sudi Rudarove utakmice  vrlo slab sudac Pajtak svojim zaista čudnim odlukama. Nije on drastično u nekim situacijama oštetio ekipu Rudara, ali svojim dvostrukim kriterijima kod presuđivanja prekršaja jednostavno je izludio igrače Rudara, a da ne govorimo o njihovim navijačima.

03

Nije njemu prvi put da tako sudi Rudaru bio je već kažnjavan upravo zbog tog i takovog  njegovog suđenja na njihovim utakmicama. Nije nam samo jasno zašto to i kome treba , ako se zna odnos  Rudara i Pajtaka zbog čega ga povjerenik za suđenje Franić jednostavno stavlja da sudi te utakmice. I njemu i klubu i gledateljima i igračima sigurno bi bilo lakše da se jednostavno ne  susreću na travnatom terenu. Ili za to postoje neki drugi razlozi?

04

Od odgovornih ljudi iz kluba čuli smo da će za njega tražiti izuzeće, kako su rekli za sva vremena. Po nama utakmicu je Rudar trebao riješiti puno prije , no kako smo već rekli kad te neće onda te ništa neće.

05

   SLOGA- RUDAR  1:0  (0:0)

ŽMNL ČK VŽ     Igralište Sloge Čakovec     09.04.2017.godine      21 kolo 

Suci: Dragutin Pajtak ,Siniša Fajfarić ,Miro Hantak  delegat: Zvonko Novaković

Strijelci:  1:0  54.minuta  Ivan Fučko

Gledatelja : 250

06

SLOGA/Č/: Mihalković,Obadić,Marčec,Caban,Fučko,Koprivec,Vugrinec(70.Baksa 74.Borko) Kosalec,Zoka,Novko(79.Friščić)Gyofi pričuve: Vurušić,Baksa,Borko,Friščić

Trener:Tihomir Blažeka

07

RUDAR: Rajf,Šardi,Vuri,Vurušić,Knežević,D.Šoltić,Goričanec,N.Šoltić(75.Dan.Levačić),

Radiković,Horvat,M.Šoltić pričuve; Stojko/pv/,Novak,Tkalec,Dan.Levačić,Čalopa

Trener:Nikola Goričanec

(tekst i foto Z. Rihtarec)

08

09