RUDAR ZAPOČEO S PRIPREMAMA ZA PROLJETNI DIO PRVENSTVA

U subotu 21.siječnja 2017.godine NK Rudar M. Središće pod vodstvom trenera Nikole Goričanca započeo je pripreme za nastavak natjecanja sezone 2016./17. u  MŽNL ČK-VŽ.

01

Prvom treningu odazvalo se 16 igrača , dakle svi osim opravdano odsutnih braće Levačić i M. Šoltića. Rudar u novu polusezonu ulazi sa nešto izmIjenjenim igračkim kadrom. Naime klub su napustila četvorica igrača i to H. Knežević , Končić ,Balaž i Mikulić , dok se ekipi priključio Karlo Goričanec polivalentni igrač koji je došao iz Hajduka Štrukovec.

 

02

Ono što  je bitno naglasiti da su se prvoj ekipi priključila i četvorica igrača iz ŠN „Rudar“  i to D. Kivač (Torpedo) , M. Stojko (Plavi) , D. Novak i L. Tkalec što je još jedan dokaz o dobrom i kvalitetnom radu ŠN Rudar. Kako je i orijentacija kluba da se što je moguće više oslanja na vlastiti igrački kadar iz podmladka, to je svakako veoma pozitivan i koristan korak u radu kluba , a svakako daje puno motiva za rad i ostalim igračima u mlađim kategorijama kluba. Inače prema riječima sportskog direktora kluba prijelazni rok još uvijek traje te se može očekivati i još po koje  novo ime na mapi igračkog kadra trenera Goričanca.

03

U ovom prvom dijelu priprema treninzi će se održavati četiri puta tjedno (ponedjeljak, srijeda, petak i subota) plus utakmica. Prva utakmica je dogovorena za 04.veljače 2017.godine i to u Lendavi na umjetnoj travi sa ekipom Turnišća u 11,30 sati.

(tekst i foto Z. Rihtarec)

04

05

06

07

08