Rudar započeo s pripremama, na prvom okupljanju dvadeset igrača

Kako smo i najavljivali danas 07. 07.(četvrtak) je NK „Rudar“ iz Murskog Središća započeo pripreme za nadolazeću sezonu u Trećoj HNL Sjever(četvrti rang).
Prvom održanom treningu pod vodstvom trenera Andrije Balajića odazvalo se 20 igrača dok su četvorica(Arpad Vaš, Borna Belaj, Davor Mikulić, Aleksandar Novak i Leon Škvorc) iz opravdanih razloga bili odsutni.


Recimo da su na prvom okupljanju prigodne riječi igračima uputili predsjednik kluba Miljenko Zobić i sportski direktor kluba Tomislav Nedeljko.


Prvom treningu prisustvovala su i dvojica novopridošlih igrača Antonio Martinjaš i Antun Puljić, a recimo da je klub prema riječima sportskog direktora Tomislava Nedeljka napustio Leo Vurušić te karijeru nastavlja u ekipi Bratstva iz Jurovca. Leu se zahvaljuju iz NK „Rudar“ na svemu što je na sportskom planu učinio za klub te mu žele puno uspjeha u daljnjoj sportskoj karijeri.


Prema riječima gospodina Nedeljka ekipa je manje-više ekipirana, iako se s nekim igračima još pregovara kako bi se popunila neka deficitarna mjesta u ekipi, a veliki je dobitak što se pripremama nakon ozljede pridružio i Roberto Skoliber s obzirom na to da je znano koliko on znači ovoj ekipi.
U sezonu Rudar ulazi sa sljedećim igračkim kadrom:
Niko Kodba, Antonio Srpak, Damir Zeljko, Benjamin Šardi, Fran Antolović, Luka Novak, Antun Puljić, Lovro Mesarić, Fran Debelec, Evald Vinko, Arpad Vaš, Davor Mikulić, Patrik Nedeljko, Antonio Martinjaš, Ilija Liklin, Niko Perčić, Rafael Debelec, Kevin Nedeljko, Ivan Cimerman, Aleksandar Novak, Roberto Skoliber, Leon Škvorc, Lovro Zadravec i David Tarandek.
Već po imenima se vidi da Rudar i u ovu sezonu ulazi s vrlo mladom ekipom te s nekoliko iskusnijih igrača koji će im svakako biti velika potpora. Tako se i dalje nastavlja zacrtani put Rudara da se manje-više oslanja na mlade igrače najviše iz vlastite Škole nogometa.
E pa zaželimo im onda puno uspjeha s rudarskim pozdravom SRETNO!

(tekst i foto: zr)