RUDAR VICEPRVAK – REMIJEM DO DRUGOG MJESTA MŽNL ČK- VŽ

Drugu sezonu za redom NK Rudar je viceprvak MŽNL ČK- VŽ. Prije svega velike čestitke kompletnom NK Rudaru,  prvenstveno igračima , treneru Liklinu kao i cjelokupnom IO kluba na čelu sa predsjednikom Nedeljkom kao i svima  koji su na bilo koji način pripomogli  ovom još jednom lijepom uspjehu kluba.

03

Čini nam se da Rudar  nikad prije kao ove godine  nije bio tako blizu naslovu prvaka. Međutim neki porazi sa ekipama iz donjeg dijela  uvjetovali su na konačan plasman , no kako smo već istakli i ovo jako, jako lijep uspjeh. Pridodamo li tome i  vrlo dobre rezultate NŠ Rudar možemo reći da je sezona 2015/16 bila veoma uspješna.

05

Zadnja utakmica 30.kola MŽNL  pružila nam je zaista  lijepu utakmicu sa bezbroj šansi  na obje strane pa da je rezultat na kraju bio i 8:4, nikoga ne bi iznenadilo.

13

Derbi i borba za konačno drugo mjesto obiju ekipa obilovala je svime što nogomet pruža, jedino šteta što igrači nisu bili malo efikasniji.  Rudar je u utakmicu ušao nekako uplašeno pa su to gosti iskoristili te bili bolji u prvih pola sata utakmice što je rezultiralo i njihovim vodstvom u 20. minuti zgoditkom  Horvatića. Imali su u tom periodu gosti još dvije vrlo povoljne prilike no zahvaljujući domaćem vrataru Rajfu te njihovoj nespretnosti rezultat se nije promijenio.

11

Bolje trenutke i igru  domaćina najavio je  D. Šoltić sa dvije stative,kada lopta jednostavno nije htjela ući u mrežu. No u 43. minuti nakon kornera, N. Šoltić glavom postiže zgoditak i poravnava rezultat na 1:1 i  time rezultatom završava prvo poluvrijeme.

14

Drugi dio  utakmice apsolutno je pripao domaćinu , no promašilo se i ono što je takoreći nemoguće promašiti. Pritisak na gol gostujućeg vratara Špicera  bio je konstantan cijeli drugi dio dok su gosti povremeno brzim protunapadima pokušali ugroziti gol domaćina. No kako ni jedni ni drugi u tom vatrometu prilika nisu bili efikasni, 1:1 je najrealniji rezultat ovog derbija.

04

Ono što nas je jedino razočaralo je mali broj gledatelja , što s obzirom na ono što su laporniki pružili ovo prvenstvo je razočarenje te da im veći broj gledatelja nije došao dati podršku i tako im čestitati na njihovom lijepom uspjehu.

08

RUDAR – JALŽABET    1:1 (1:1)

MŽNL ČK-VŽ                                                                                 30.kolo

11.06.2016. god. M.Središće                                                            Igralište Šuderka

Suci: Ružić , Tuksar , Čurila                                                   delegat:Nedeljko Kapeš

Strijelci: 1:0 20. Horvatić 1:1 43.N.Šoltić

12

RUDAR: Rajf ,Levačić , Šardi , V.Knežević ( 77.Berdin) , Vuri ,Knežević  ,Zadravec, N.Šoltić , Radiković , M.Šoltić pričuve :Novak ,Balaž ,Berdin ,Končić trener: Smiljan Liklin

JALŽABET: Špicer , Sakač (80.R.Horvatić), Car(53.Dubravec),Medved (59.Modrić),Hanc, Hruško, Roko Horvatić ,Pofuk(65. Amanović) ,Pomper ,Dušak ,Vitez pričuve: Deduš ,Žugec ,Modrić ,Robert Horvatić ,Amanović ,Dubravec trener Damir Lacko

(Z. Rihtarec, foto Tin Tomanić)

06

07

10

09

01

02