Rudar uvjerljiv u prijateljskom srazu s Ivančicom iz Ivanca

RUDAR –  IVANČICA  4:0 (3:0)

strijelci: Skoliber (2), Petak, M. Zadravec

Sudac : Zoran Novak

Rudar je u prijateljskoj pripremnoj utakmici u srazu s ekipom Ivančice prikazao vrlo dobru i efikasnu igru, te tako pokazao da su igrači s trenerom Domjanićem na dobrom putu da spremni uđu u nastavak natjecanja u 4. HNL ligi.  Sigurnom i uvjerljivom igrom Rudar je slavio s 4:0.

Suparnik je bila ekipa član 1. ŽNL lige Varaždin  i glavni kandidat za ulazak u 4. ligu. Rudar je demonstrirao svoju snagu i iskustvo u odnosu na županijskog ligaša. Uz četiri postignuta gola, Rudar je mogao  postići još koji, dok su gosti u dva navrata ozbiljnije ugrozili gol Rudara no  vratar Končić je u oba navrata odlično reagirao.

Već u prvom dijelu Rudar je golovima Matije Petaka(1) i Roberta Skolibera vodio s zasluženih 3:0 i bio apsolutno bolja momčad.

U drugi dio obje ekipe su ušle s nešto izmjenjenim postavama no svejedno je Rudar bio bolja i dominantnija ekipa što je i pokazao postizanjem još jednog zgoditka preko Matije Zadravca za konačnih 4:0.

Kako je do prvog prvenstvenog kola ostalo još tri tjedna i dosta treninga i pripremnih utakmica, po onome što smo danas vidjeli uvjereni smo kako će Rudar u proljetni dio natjecanja uči u punoj snazi i formi.

Do prvog prvenstvenog susreta 10.03. kod ekipe Bednje iz Beletinca, Rudar će odigrati još dvije prijateljske i jednu trening utakmice utakmicu.

Recimo još na kraju da je ovu fer i korektnu vrlo dobro odsudio sudački veteran Zoran Novak.

(tekst i foto: zr)