Rudar u vrlo dobroj igri poražen u trening utakmici od ekipe Međimurja

Na samom početku priprema  nakon održana samo dva službena treninga Rudar iz Murskog Središća odigrao je i prvu trening utakmicu s međimurskim drugoligašem Međimurjem iz Čakovca. U vrlo živoj utakmici Rudar je poražen s 1:3, iako je pružio jako dobru igru i bio u najmanju ruku ravnopravan protivnik Međimurju. Imao je Rudar i vodstvo zgoditkom Filipa Škvorca od 1:0, sve do 75. minute utakmice, ali je tada do izražaja došla bolja tjelesna pripremljenost Međimurja koja u zadnjih 15 minuta postiže tri zgoditka i zasluženo odnosi pobjedu.

Rudar je u ovoj utakmici nastupio bez četiri standardna igrača( Skoliber, Vinko, Vaš, Matija Zadravec) i vjerojatno da su i oni nastupili čakovečkom  drugoligaši bi bilo još teže.

Ova utakmica je pokazala da Rudar za proljeće priprema opet dobru i solidnu ekipu, te da će uz ova tri tjedna priprema  koja su još pred njima te će u prvenstvenoj  zaostaloj  utakmici koja se igra  27. 02. 2021. godine   protiv ekipe  Mladosti iz Ždralova biti opasan suparnik.

Za Rudar su nastupili: Rajf, Šupljika, Šardi, Patafta, Zeljko,Vurušić, Leo Mesarić, A. Zadravec, Nedeljko, D. Šoltić, Škvorc, Kovač, Zrna,  Murković, Radek, Lovro Mesarić.

Utakmica se odigrala na  umjetnoj travi na stadionu Mladosti u Čakovcu.

(tekst: zr, foto: cd)