Rudar u subotu na Šuderki igra zaostalu utakmicu protiv Mladosti/Ž/, ali bez prisustva gledatelja

Iako je  službeno završilo natjecanje u 3.HNL Sjever, Rudar iz Murskog Središća u subotu 28.11. 2020. godine  u 13.30 sati na svom igralištu na Šuderki dočekuje u zaostaloj utakmici 13. kola lidera na prvenstvenoj ljestvici ekipu Mladosti iz Ždralova.

Nakon nesretno izgubljene utakmice  Križevcima, najviše zahvaljujući neiskorištenim prigodama, a zatim i nekim događajima na koje ne možeš utjecati ova utakmica za kraj svakako nudi mogućnost da se uz dobru igru i zalaganje, te mrvicu sportske sreće koja ovu jesen nije bila previše na strani ekipe, Rudar sezonu završi pobjedom i osvajanjem nova tri boda.
Sama eventualna pobjeda neće pomaknuti ekipu za koje mjesto više, već će se i dalje zadržati vrlo dobro peto mjesto, ali bi za proljeće bila itekako veliki dobitak u ostvarivanju pozicija za play-off među prvih šest ekipa.

Trener Škvorc za ovu utakmicu ima na raspolaganju  sve igrače osim Zrne i Skolibera  koji su ozlijeđeni.

Utakmicu sude:

Sudac: Slunjski Ivan 1. pomoćni sudac: Fajfarić Siniša  2. pomoćni sudac: Hantak Miro 4. sudac: Hirš Miro  delegat: Polančec

Kao i sve utakmice do sada u zadnje vrijeme zbog epidemiološke situacije i ova će se utakmica odigrati bez prisustva gledatelja.

(tekst i foto: zr)