RUDAR U SRIJEDU ZAPOČINJE NATJECANJE U MŽNL ČK – VŽ

Nakon što su ovaj vikend odigrane sve utakmice 1.kola MŽNL ČK-VŽ osim utakmice Rudar-Međimurec taj se susret igra u srijedu 26.08.2015 na igralištu Rudara Šuderki u 18,00 sati. Rudar u taj susret ulazi sa vrlo dobrom serijom prijateljskih utakmica u pripremnom periodu kao i sigurnim prolazom u prva dva kola kupa Međimurja.

Svakako možemo očekivati dobru igru naših igrača koji su već dvije sezone u višem rangu takmičenja te neke prevelike nervoze vjerujemo neće biti . U goste Rudaru dolazi vrlo ambiciozna ekipa Međimurca iz Dunjkovca-Pretetinca sa vrlo velikim ambicijama u prvenstvu MŽL ČK-VŽ.

Ekipa Rudara viceprvak lige prošle sezone, vjerujemo neće dozvoliti iznenađenje bez obzira na ambicije gostiju. Utakmicu sudi trojka Bubek , Tuksar , Mihalić delegat Kozina.

Već u subotu na rasporedu je drugo kolo u kojem Rudar gostuje kod ekipe Varteksa u nedjelju u 17,30 sati. Prema sadašnjim informacijama utakmica se igra u Jalkovcu.

 

I mlađe kategorije NŠ Rudar ove subote 29.08.2015. godine započinju svoje natjecanje u 1.NL Središte i to na domaćem terenu dočekuju ekipu Novog Marofa. Utakmice se igraju u subotu :

U -10   u 10,00 sati

U -12   u 11,00 sati

U -14   u 12,00 sati.

 

 

(Z: Rihtarec, foto Tin Tomanić)