Rudar u solidnoj nogometnoj predstavi puno bolji od Dinama /D/

NK “RUDAR” – NK “DINAMO” DOMAŠINEC 6:0 (3:0)

U prijateljskoj  pripremnoj utakmici  odigranoj u Hlapičini na SRC  „Radovan Oletić – Ratko“  Rudar je bio vrlo uvjerljiv protiv četveroligaša  ekipe Dinama iz Domašinca, Konačan rezultat bio je 6 :0, a da je rezultat bio i uvjerljiviji ne bi bio nepravedan.

Pokazalo se da je ekipa Rudara na čelu s trenerom Škvorcom  na dobrom putu na stvaranju jedne dobre i homogene ekipe za natjecanje u 3. HNL. Iako ovaj put bez trojice igrača u kadru E. Pintarić i  Kuhar zbog ozljeda i Vinka iz privatnih razloga  „laporniki“ su bili uvjerljivi te su s po tri zgoditka u svakom poluvremenu jednostavno su deklasirali ekipu Dinama, koju pamtimo u puno boljim izdanjima.

Strijelci za Rudar bili su A. Zadravec, M. Šoltić, P. Pintarić(2), K.  Nedeljko i L. Mesarić.

Svakako treba pohvaliti ekipu Rudara zbog samog pristupa, jer nakon teških treninga i odigranih utakmica na turniru pokazali su pa i onim „nevjernim Tomama“  da mogu uz dodatni rad jako puno,  te da nikome u 3. HNL neće biti lagan zalogaj.

Sigurno da ima još dosta stvari  koje se trebaju popraviti, ali uvjereni smo  da daljnjim radom kao do sada u ovo još preostalo vrijeme do početka prvenstva Rudar će biti ekipa koju je potrebno respektirati. Trener Dražen Škvorc  inače je zadovoljan pristupom i  igrom na ovoj utakmici, no već za nadalje najavljuje u četvrtak i petak jako intenzivne treninge te ozbiljnu utakmicu za subotu protiv Mladosti Kometa iz Preloga.

Dinamo Domašinec koji je prema riječima trenera  Goričanca na ovu utakmicu došao bez nekoliko igrača, te im je ta utakmica dobrodošla da igrači uvide na kojem su nivou za sada.  U zadnjih deset  dana ekipa je imala 5 treninga i 4 utakmice pa se i to osjetilo na njihovu igru.

Sve u svemu prisustvovali smo vrlo lijepoj utakmici s puno zgoditaka, tako da je oko 100-njak gledatelja  vrlo zadovoljno napustilo igralište Mure.

(tekst i foto: zr)