RUDAR U PRVOJ PRIPREMNOJ UTAKMICI POBIJEDIO BRATSTVO U JUROVCU

                       NK  ” BRATSTVO”/Jurovec/-NK “RUDAR”

 

                                                        1:5 (0:0)

 

 

Nakon tjedan dana bazičnih priprema i održanih četiri treninga ekipa Rudara odigrala  je i prvu prijateljsku utakmicu . Gostovali su kod međimurskog drugoligaša Bratstava iz Jurovca. Pred tridesetak promrzlih gledatelja prisustvovali smo s obzirom na broj održanih treninga dosta dobroj , živoj i na momente lijepoj utakmici.

Domaćin je prvo poluvrijeme dobro parirao ekipi Rudara pa su ekipe u tom periodu propustile svaka po jednu veoma izglednu prigodu. U 33.min Vurušić ne koristi situaciju kada sam izlazi pred domaćeg vratara no šalje loptu pored gola. Domaćin ne koristi u 35.minuti također čistu situaciju kod izlaska pred vratara, međutim M. Rajf odličnom intervencijom brani zicer. Izmjenjivale su se ekipe u prvom poluvremenu u međusobnim napadima, ali bez nekog posebnog efekta.

Drugo poluvrijeme u svemu je pripalo ekipi Rudara koja je u njega krenula puno energičnije , a čini nam se da je domaćin pomalo i gubio snagu. U 51. minuti nakon lijepo odigranog duplog pasa sa Vurušićem, D. Šoltić mirno šalje loptu u mrežu te dovodi Rudar u vodstvo od 0:1.  Već u 54.minuti M. Šoltić  nakon izvedenog kornera udarcem glavom povećava vodstvo na 0:2.  Svojim drugim pogotkom M. Šoltić u 65.minuti povećava vodstvo na 0:3. D.Šoltić u 67.minuti povećava vodstvo na 0:4.

 

Domaćini koji nisu previše prijetili u drugom poluvremenu ipak su se radovali 79. minuti. Naime nesporazum vratara R. Rajfa i B. Šardija koristi  Brezovački te nakon ubačaja sa strane šalje loptu u mrežu. To je 1 : 4.  Ipak Rudar postiže još jedan zgoditak za 1: 5 preko danas vrlo agilnog Čalope koji prekrasnim lob udarcem postavlja konačni rezultat. Zaslužena i sigurna pobjeda Rudara iako malo zabrinjava fond i širina izbora igrača. Danas  ih je bilo samo 14. a nadamo da kad se svi oporave i vrate da će ih biti dovoljno da uđu u zapisnik.

Sastavi :

 

 

Bratstvo /J/ : M.Rajf , Trstenjak ,Antolić , Kočila, Koraj, ,Vinko , Levačić , L.Jambrović , Jurović ,K. Jambrović , Goričanec pričuve: Kovačić , Brezovački ,M.Jambrović ,Petermanec K.Vinko , Baumgartner trener: Dražen Škvorc

 

 

Rudar: M.Rajf , Levačić ,  Berdin ,Novak ,Šprajc ,Vuri ,Vurušić ,Čalopa , N.Šoltić , D.Šoltić ,M.Šoltić  pričuve :  R.Rajf ,Šardi ,Liklin trener : Goran Vincetić

 

 

sudac : Hergotić

gledatelja : 30

 

 

(tekst i foto Z. Rihtarec)

unnamed (2)

unnamed (3)

unnamed (5)

unnamed (6)

unnamed (7)

unnamed (8)

unnamed (9)

unnamed (10)

unnamed (11)

unnamed (12)

unnamed