Rudar u pripremnoj utakmici Dinamu Palovec uvalio „petardu“

DINAMO /P/ – RUDAR 0:5 (0:1)
Večeras (21.2., srijeda) u Palovcu pod rasvjetom prijateljsku pripremnu utakmicu odigrali su međimurski premier ligaš Dinamo iz Palovca  trenutačno drugoplasirana ekipa lige i trećeligaš NL Sjever trećeplasirana ekipa lige Rudar iz Murskog Središća.
Rudar je bio uvjerljiv kako u samoj igri tako i u konačnom rezultatu te je izvojevao uvjerljivu pobjedu rezultatom 0:5.
U prvom dijelu utakmice rezultat je bio 0:1, no i u tom dijelu utakmice Rudar je bio bolji i sigurno da je i u tom dijelu rezultat mogao biti uvjerljiviji.
Jedini zgoditak u prvom dijelu utakmice je u 34. minuti postigao Kevin Nedeljko.
U drugom dijelu Rudar je prikazao još bolju, ali i efikasniju igru te je uz zgoditke Luke Liklina 2, Vaša i Radikovića slavio uvjerljivu pobjedu od 0:5.
Treba reći da je domaćin imao dvije tri poluprigode i to je bilo sve od domaće ekipe.
Ako je suditi po večerašnjoj igri i samom njenom pristupu čini nam se da Rudar u nastavak prvenstva ulazi dobro pripremljen, no ostala je još jedna pripremna utakmica s ekipom Polane u subotu 24.2. u 15,00 sati na Šuderki kao „generalka“ koja će dati konačan sud o samoj formi ekipe.
Treba reći da je trener koristio sve igrače koje je imao na raspolaganju.
Rudar je nastupio u sljedećem sastavu:
Kodba, P. Nedeljko, Antolović, Zeljko, Radiković, Vinko, Vaš, Martinjaš, L.Liklin, Roginić, K.Nedeljko još su igrali: Šardi , Mendelski, Novak, Rihtarec, I. Liklin trener: Damir Lepen-Jurak
Strijelci: 0:1 34′ K. Nedeljko, 0:2 47′ L. Liklin 0:3 59′ L. Liklin 0:4 70′ Vaš 0:5 85′ Radiković

Ispričavamo što zbog tehničkih razloga nismo mogli objaviti fotografije s utakmice, a i zbog lošije kvalitete objavljenih.
(tekst i foto: zr)