RUDAR U KOTORIBU – POČETNICI U BORBU ZA NASLOV PRVAKA MEĐIMURJA

Ulazimo polako u sam finiš nogometnih liga. Preostalo je još najviše pet kola do kraja ovog prvenstvenog nogometnog ciklusa sezone 2014/15. Naši gradski ligaši prolaze ga sa više ili manje uspjeha no najbitnije od svega je da ih njihovi navijači prate u njihovim natjecanjima, a da im se oni zato zdušno i borbeno odužuju.

I oni najmlađi također polako svoja natjecanja privode kraju pa tako već ove subote 23.05.2015 u 11.sati na igralištu Šuderka najmlađi Rudarovci početnici dočekuju u borbi za apsolutnog prvaka Međimurja ekipu Naprijeda iz Cirkovljana. Mladi Rudarovci sve svoje  vjerne navijače pozivaju na utakmicu da im pomognu u njihovoj velikoj želji oko osvajanja titule međimurskih prvaka. Dakle roditelji , prijatelji djede bake dođi i navijajte za svoje male nogometaše , a imati ćete i što vidjeti jer puno toga su oni naučili tijekom cijelogodišnjih treninga i natjecanja.

Ekipe kategorije U-10 , U – 12 , U  -14 NŠ Rudar u subotu prijepodne gostuju u Čakovcu kod ekipe Sloge , a utakmice započinju  u 10 sati.

Seniorska ekipa Rudara ovaj vikend u 29.kolu MŽNL nastupa kod ekipe Graničara iz Kotoribe 24.05.2015 u 17,30 sati . Nakon pobjede nad Slobodom iz Slakovca i skoka na drugo mjesto prvenstvene ljestvice bilo bi dobro kad bi se uspjela osvojiti tri boda i tako zadržati drugo mjesto. Pošto je ovaj vikend ekipa Nedelišća slobodna u slučaju pobjede približili bim se na samo četiri boda, a to bi još više dalo draž završnici prvenstva. Mario Rajf nema pravo nastupa zbog tri žuta kartona, ali se sa bračnog putovanja vraća Robert Rajf pa će tako Rudar biti kvalitetno pokriven i na vratarskoj poziciji. Utakmicu sudi trojka : Turk , Čurila , Novak delegat Kušen.

 

Hajduk Vindija iz Štrukovca u subotu 23.05.2015 u 17,00 sati dočekuje ekipu  Malog Mihaljevca , a sude Turk , Čurila , Horvat delegat Sokač V.

 

 

 

Ostala dva naša međimurska drugoliga ša igraju svoje utakmice 24.05.2015 u nedjelju sa početkom u 17,00 sati.

 

Mura iz Hlapičine dočekuje Pobjedu/GH/ uz suđenje trojke Dumančić, Vabec , Grabar  ,delegat R.Zadravec.

 

Plavi iz Peklenice  gostuju kod Bratstva Jurovec sude Juračić ,Jarni , Trstenjak delegat V.Sokač.

 

U nedjelju u trećoj ligi Torpedo  je gost kod ekipe Paraga sudi Bedić delegat Šoltić.

 

Želimo svim našim nogometašima puno sreće u prvenstvenim nadmetanjima, a naročito najmlađim početnicima uz želju da oni budu ti prvi koji će u novoj sezoni Gradu podariti naslov županijskih prvaka.

(Z. Rihtarec, foto Tin Tomanić)

rud 23