Rudar u Jalžabet, Sokol u Sv. Mariju, Mura u Trnovec, Hajduk u Mihovljan, Plavi dočekuju Pobjedu, započinje i ŠN “Rudar”

Ovaj vikend nogometaši nastavljaju svoj proljetni dio prvenstva. Uvjereni smo da vrijeme ovaj put neće biti njihov neprijatelj, te će sve utakmice moći redovno odigrati i da neće ostajati nikakvih repova.

  1. MŽNL Čakovec – Varaždin

Nakon ne baš bajnog starta i domaćeg poraza od Pušćina, Rudar odlazi u goste također ekipi iz donjeg dijela ljestvice  ekipi Jalžabeta. Domaćinu su bodovi neophodni zbog borbe za opstanak u ligi, a Rudar svakako mora popraviti dojam iz prvog kola , te se nadamo lijepom i neizvjesnom susretu. Trener Vugrinec i u ovom kolu ne može računati na kažnjene M. Zadravca i D. Levačića, no u ekipu se nakon bolesti vraća Gabrijel Radiković. Prvi susret  ovih dviju ekipa  na jesen završio je pobjedom  Rudara od 2:0.

Utakmica se igra 25.03.2018. u nedjelju s početkom  16,30 sati u Jalžabetu.

Utamiciu sude: Dario Velđi, Dražen Sukanec, Robert Kolarić, a delegat utakmice je Božidar Kolarić.

1.ML

Sokol iz Vratišinca nakon izborenog remija na teškom domaćem terenu protiv ekipe Centrometal iz Macinca odlazi u goste kod vrlo neugodne ekipe Mladosti iz Svete Marije na Muri. Sokol u utakmicu ulazi kompletan što se tiče kazni pa bi se u Svetoj Mariji mogli nadati pozitivnom rezultatu. Jesenas su ova dva suparnika podijelili bodove, u Vratišincu je završilo 1:1.

Utakmica u Svetoj Mariji  igra se nedjelju 25. 03. 2018.u 16, 30 sati, a sudi je sudačka trojka Damir Klarić, Željko Novak i Ivan Vlahek . Delegat utakmice je Zoran Hajdinjak.

2. ML  Skupina „B“

Sva tri naša  gradska drugoligaša  svoje utakmice  igraju u nedjelju 25. 03. 2018. u 16,30 sati.

Plavi iz Peklenice nakon tijesnog poraza u  nadoknadi vremena  s 2:1 od ekipe Strahoninca  u ovom kolu domaćini su na Pocurkama ekipi Pobjede iz G. Hrašćana. Šansa je to da se uknjiže bodovi  s obzirom da se ekipa kompletira jer se nakon kazne žutih kartona vraća A. Novak.

Utakmicu na Pocurkama sude Jadran Kukovec, Leonardo Baksa i Valentino Baksa. Delegat utakmice je  Stjepan Đuranec.

Hajduk iz Štrukovca nakon remija na svom terenu  odlazi  u goste ekipi  Slobode iz Mihovljana.  Utakmicu u Mihovljanu sude  Kristijan Štajerec, Mario Sukanec i Marko Kraljek, a delegat utakmice je  Stjepan Križarić.

Mura iz Hlapičine nakon domaće odgođene utakmice odlazi u goste  ekipi  Trnovca.

Branko Bacinger,Valentino Kantoci  i Kristijan Cvetko suci su ove utakmice, delegat je Dragutin Korunić.

U subotu 24. 03. 2018. svoje redovno natjecanje  u HNS ligi Središte Sjever Varaždin započinju i mladi nogometaši ŠN „Rudar“ Mursko Središće.  Domaćini su  ekipi Bjelovara.

Raspored odigravanja utakmica  ŠN  „Rudar“:

U – 10 24. 03. u 10,00 sati   igralište Šuderka Mursko Središće

U – 12 24. 03. u 11,00 sati   igralište Šuderka Mursko Središće

U- 14   24. 03.  U 10,00 sati igralište Pocurke Peklenica

(tekst ZR, foto: arhiva Muralista)