Rudar u 6. kolu 3. HNL Sjever dočekuje Papuk iz Orahovice, klubu pristupio Filip Škvorc

U 6. kolu 3.HNL Sjever NK „Rudar“ na svom igralištu dočekuje ekipu NK „Papuk“ Orahovica. Papuk momentalno na ljestvici nakon pet odigranih utakmica zauzima 9. mjesto s 5 bodova , dok je Rudar treći s devet bodova.
Rudar u ovu utakmicu ulazi sa željom osvajanja nova tri boda, iako će mu nedostajati ozlijeđeni Arpad Vaš , a još uvijek je nepoznanica što će biti s Kevinom Nedeljko.
Za navijače Rudara još jedna lijepa vijest da je s Filipom Škvorcom bivšim igračem Dinama i u zadnje vrijeme drugoligaša iz Austrije postignut dogovor o pristupanju Rudaru do kraja ove polusezone, što će svakako jako pojačati konkurenciju u ekipi Rudara, a za sam klub predstavljati veliko pojačanje. Recimo još da Filip već duže vrijeme trenira s ekipom Rudara te mu uklapanje u samu igru Rudara neće biti nikakav problem. Predani su svi dokumenti za njegovu registraciju te se čekaju samo papiri iz Austrije. Filipe dobro došao !
Recimo da se utakmica s ekipom Papuka igra u subotu 26.09. 2020. u 15,30 sati na igralištu Šuderka, a utakmicu sude Marko Dergez, Matej Mađerić, Ivan Iveljić, Lučano Blašković, a delegat je Ptiček.
(tekst i foto: zr, Facebook NK „Rudar“)