RUDAR TORPEDIRAO TORPEDO SA 15 KOMADA ! (tekst i foto Zlatko Rihtarec)

Sigurnim i uvjerljivim osvajanjem prvog mjesta  ekipe NK “Rudara”, završen je tradicionalni Turnir četvorice u Križovcu. U ova dva dana prisustvovali smo pravoj golijadi te vrlo dobrom nogometu s obzirom  da ekipe tek započinju sa pripremama.

Prvi dan postignuti su slijedeći rezultati

NK “Torpedo”Križovec-NK “Sokol” Vratišinec 1:1 jedanaesterci  5:4

NK “Plavi” Peklenica -NK “Rudar” M.Središće 2:4

U nedjelju drugog dana turnira u utakmici za  treće mjesto sastali su se Plavi i Sokol. U dosta izjednačenoj utakmici igrači iz Peklenice na kraju su zasluženo pobijedili međimurskog ligaša sa 3:1 i zauzeli  treće mjesto.

U finalu sastali su se domaćin Torpedo te novi trećeligaš Rudar iz M.Središća. Preočita je bila razlika u kvaliteti ove dvije momčadi pa sam rezultat i ne treba  nikoga previše čuditi. Naime rezultat finala NK “Topedo” – NK “Rudar” 0:15 (0:10) samo je odraz onoga što se dešavalo na terenu. Bila je to igra mačke i miša, a trener Rudara Srša dao je  priliku svim igračima koji kao da  su htjeli ispraviti malo lošiji dojam iz prvog dana što im je apsolutno uspjelo.

Gledatelji su  tako mogli vidjeti puno lijepih akcija kao i golova , a ekipa Rudara je sasvim opravdala ulogu velikog favorita.

 

Na kraju trebamo još  istaći vrlo dobru organizaciju domaćina,a i dobar odaziv gledatelja naročito drugi dan u nedjelju. Tako je  ovim turnirom započelo nova nogometna sezona u ovom djelu Međimurja.