RUDAR SUVERENO PROŠAO PUŠĆINE

Suvereno, uvjerljivo od prve minute utakmice pa do kraja  prošao je ovaj put Rudar kod tradicionalno neugodnog protivnika Pušćine. Od prve minute agresivnom igrom i sa puno trke i zalaganja po zaista vrućem i teškom vremenu Rudarovci su jednostavno deklasirali ekipu Pušćina koja može ovaj put biti sretna što je rezultat bio koliko , toliko povoljan po njih.

unnamed (7)

  PUŠĆINE – RUDAR    1 :  3 ( 0: 2) 

Rudar  je preko braće Marka i Nikole Šoltića poveo sa  0 : 2 već u 17. i 21. minuti te tako odmah od početka domaćinima dao do znanja tko je gazda na terenu. Golovi su postignuti nakon lijepih akcija cijele ekipe Rudara i na tom planu domaćin im nije mogao parirati. Jako sretni mogu biti domaćini što u tom periodu rezultat nije bio još povoljniji za ekipu Rudar. Naime bile su tu još dvije tri veoma izgledne prigode koje nažalost nisu realizirane.

 unnamed

I u drugo poluvrijeme Rudar ulazi kao puno bolja ekipa te promašuje nekoliko vrlo zrelih prigoda. Domaćin smanjuje rezultat na 1 : 2 iz kaznenog udarca u 58.min. preko Levanića o kojeg nećemo komentirati , ali nam se čini da bi ipak glavnom sucu Hrastiću dobro došla poduka o suđenju od njegovog kolege iz Varaždina  kojeg smo gledali u subotu u Središću.

 unnamed (5)

Ni  taj pogodak nije smeo Rudarovce koji su nastavili dobrom igrom , a Boris Vurušić koji ušao u igru samo minutu ranije u 69.min. postavlja konačan rezultat od 1 : 3 i sasvim smiruje domaćina. Odličnu igru pružio je danas Rudar u Pušćinama i sada nam je još manje jasno kako je ta ekipa mogla izgubiti u Kotoribi. No to je nogomet i puno faktora odlučuje o samoj igri i rezultatu. Rudarovcima sve čestitke za današnju prezentaciju , a kako su igrali govori i gromoglasni pljesak njihovih vjernih navijača kojih je i ovaj put u Pušćinama bio veliki broj više od domaćina. Kako su se i oni dobro prpremili za ovaj susret vidjet ćete i na nekoliko fotografija. Kažimo samo da nisu bili ni gladni ni žedni , a nisu štedjeli ni svoja grla.

 

unnamed (28) 

I na kraju veoma važna obavijest za navijače kluba! Utakmica slijedećeg kola igra se u subotu,  dakle za dva dana 06.06.2015 u 18 sati na igralištu Šuderka protiv ekipe Naprijeda iz Cirkovljana. Ova današnja igra i pobjeda svakako je dobar uvod i poziv za subotnju utakmicu Zato dođite i pomognite svojim igračima u zadnjoj domaćoj utakmici u ovom prvenstvenom ciklusu 2014/15 godine.

(tekst i foto Z. Rihtarec)

unnamed (27)

unnamed (26)

unnamed (2)

unnamed (4)

unnamed (1)

unnamed (14)

unnamed (3)

unnamed (11)

unnamed (16)

unnamed (8)

unnamed (17)

unnamed (10)

unnamed (21)

unnamed (23)

unnamed (12)

unnamed (24)

unnamed (9)

unnamed (29)

unnamed (19)

unnamed (15)