Rudar u srijedu (07.04.2021.) u zaostaloj utakmici dočekuje ekipu Mladosti iz Ždralova

Teška utakmica očekuje NK „Rudar“ iz Murskog Središće ove srijede 07.04.2021. godine  na igralištu Šuderka u 17,00 sati.

Rudaru u zaostaloj utakmici 13. kola 3. HNL Sjever dolazi ekipa s samog vrha ljestvice i jedini kandidat  za ulazak u 2. HNL  ligu ekipa  Mladosti iz Ždralova. Radi se o ekipi koja je sve svoje resurse usmjerila u ostvarivanje tog cilja te će i u Središću nesumnjivo pokušati doći do sva tri boda.

Rudar u ovom proljetnom dijelu nije osjetio gorčinu poraza, a ni slast pobjede, iako ni u jednoj od sve tri utakmice nije bio daleko do punog plijena.

I u ovu utakmicu Rudar ulazi s dosta oslabljenim sastavom, međutim ekipa je pokazala da usprkos tome može i hoće doći do dobrih rezultata. Neće biti lako posložiti  ekipu, ali trener Škvorc je već puno puta pokazao da on to može, pa nema razloga da tako ne bude i ovoga puta, iako još jednom treba naglasiti da u gosti apsolutni favoriti. No favoriti uvijek na pobjeđuju.

I ovoga puta utakmica se igra pod svim epidemiološkim mjerama bez gledatelja.

Utakmicu sude Filip Hirš, Jurica Šprem, Miro Hantak i Jasmin Horvat dok je delegat Mladen Polančec.

Recimo da već u subotu Rudar čeka nova prvenstvena utakmica 18. kola 3. HNL Sjever s ekipom Podravine iz Ludbrega  na Šuderki u 16, 30 sati.

(tekst:zr, foto: zr, arhiva Muralista)