Rudar dočekuje Slaven Belupo u 1/16 finala Hrvatskog kupa

Sutra 29.09.2020. godine NK „Rudar“ igra najveću službenu utakmicu u 75. godina svoga postojanja. Naime na legendarnu  Šuderku  u  1/16 završnog dijela natjecanja za Hrvatski nogometni kup za natjecateljsku godinu 2020./2021., što je svakako najveći uspjeh u tom natjecanju, dolazi dugogodišnji hrvatski prvoligaš iz Koprivnice Slaven Belupo.

Rudarovci vrlo brzo moraju zaboraviti poraz od subote i sve svoje snage i znanje preusmjeriti na sutrašnji susret. S obzirom na vremenske prilike ovih zadnjih dana, kada je kiša dobrano natopila travnjak na Šuderki potreban je dodatan oprez.

Sigurno je da su gosti apsolutni favoriti u ovoj utakmici, no isto tako je sigurno da se igrači Rudara neće samo tako lako predati.

Utakmica se igra sutra 29.09. 2020. godine u 15,00 sati, a utakmicu sude Nenad Vargović (Virovitica) , Nikola Kečkiš(Virovitica), Goran Loparac (Sladojevci), Ivan Slunjski(Varaždin), delegat utakmice je Ivan Jurina (Zabok),  a kontrolor je Igor Pristovnik(Zagreb).

Nakon što u dosadašnjem dijelu Kupa prisustvo gledatelja nije bilo dozvoljeno, ovaj put dozvoljen je pristup ograničenog broja gledatelja do 30% svake tribine, ali bez gostujućih navijača.

Zato svi koji možete doći, ipak je radni dan, dođite sutra i pomozite „lapornikima“ u ovoj za njih povijesnoj utakmici.

(tekst i foto: zr, Facebok NK Rudar)