RUDAR S MALO SREĆE UGRABIO TRI BODA U GOJANCU

Sa punim plijenom vraća se Rudar sa gostovanja iz Gojanca . Iako sa dosta oslabljenom ekipom Rudar je  zasluženo osvojio tri boda  u utakmici koja je po mnogo čemu podsjećala na onu odigranu nedavno u  Novom Marofu.

IMG_6909

Kako iz objektivnih razloga ovaj put nismo mogli uživo pratiti utakmicu  njezin tijek prenijeti ćemo iz viđenja trenera Rudara Smiljana Liklina.

unnamed-38

„Odlično smo krenuli u utakmicu i već na samom početku zgodicima Filipa Novaka u 8. i 11. minuti poveli sa 0:2.  I dalje smo kontrolirali  utakmicu, stvarali šanse no i promašivali ih ( D.Šoltić ,Novak ,Levačić stativa) . I došlo je do onog čega smo se i bojali. Kad promašiš previše osveta stiže.  Domaćin iz jednog naoko bezazlenog napada i centaršuta s krila u 26.minuti  preko  J. Horvata smanjuje na 1:2.  To je bio i  rezultat prvog dijela utakmice.

IMG_6837

U drugi dio opet ulazimo kao bolja i superiornija ekipa, stvaramo šanse, a nakon jednog od njihovih rijetkih napada sudac Kolarić  svira kazneni udarac za domaćina u 58. minuti.  I opet kada je teško kapetan ekipe M. Rajf brani udarac  te rezultat ostaje nepromijenjen 1:2.

unnamed-3

No ne zadugo jer  u 71. minuti domaćin nakon brze kontre poravnava  na 2:2 zgoditkom  istog igrača J. Horvata. No radost domaćina kratkog je vijeka jer D. Šoltić u 73.minuti  iz gužve pred domaćim golom smješta loptu u mrežu domaćina i dovodi Rudar u vodstvo od 2:3. Ni tu nije bio kraj uzbuđenjima jer domaćin samo par sekundi prije kraja utakmice ima stopostotnu priliku kada je domaći igrač sam pred vratarom Rajfom , ali loptu sa pet metara šalje pored vratiju. I tako se zamalo ponovila situacija iz Novog Marofa kada su bodovi izgubljeni u zadnjim sekundama utakmice. Konačno i malo sreće.

Tako da Rudar u derbi sa Poletom iz Sv.Martina na Muri idući vikend ulazi u pozitivnoj atmosferi.

IMG_6754

 

 PLITVICA /G/ – RUDAR    2:3 (1:2)

NŽNL ČK-VŽ                                                                                    27.kolo

 

Gojanec, 22.05.2016.god                                                             Igralište Plitvica

 

Suci: P.Kolarić , R.Čižmešija ,Ž.Novak                                delegat:V.Namjesnik

 

Strijelci:  0:1 8.Novak 0:2 11.Novak 1:2 26.J.Horvat 2:2 71.J.Horvat 2:3 73.D.Šoltić

Gledatelja: 150

 

IMG_6766

PLITVICA:  Kos ,M.Horvat ,Melnjak ,Mar.Horvat ,K. Kocijan , Belcar , J.Horvat  , Ister ,D.Horvat  , Trojko (89.I.Horvat)  pričuve: Habunek ,Pižeta ,Pomper, Zgrebec ,I.Horvat , L.Horvat trener: Miroslav Pomper

RUDAR:M.Rajf,Levačić,V.Knežević,Goričanec,Vuri ,H.Knežević ,D.Knežević ,Novak ( 76.Balaž),N.Šoltić ,Radiković ,M.Šoltić  pričuve : Šardi ,R.Rajf ,Liklin ,Balaž Končić trener: Smiljan Liklin

(Z. Rihtarec, foto Tin Tomanić, arhiva)

IMG_5496