Rudar remizirao s mladom ekipom Slaven Belupa

RUDAR – SLAVEN BELUPO (jun.) 1:1 (0:1)

U pripremnoj prijateljskoj nogometnoj utakmici Rudar je ugostio mladu ekipu Slaven Belupa.  Pred oko stotinjak gledatelja po lijepom i sunčanom vremenu ekipe su prikazale lijep nogomet . Gosti su došli u vodstvo u samom finišu prvog dijela utakmice  nakon nesporazuma u Rudarovoj obrani. Rudarovci su očekivali da će sudac Juras svirati nedozvoljen položaj gostujućeg igrača , no zviždaljka se nije čula pa gosti tako dolaze u vodstvo od 0:1 te se tim  rezultatom otišlo na odmor.

Drugi dio utakmice Rudar je započeo puno agresivnije i to mu je brzo donijelo poravnanje rezultata nakon lijepog ubačaja  Zeljka na drugu stativu, gdje Nedeljko posprema loptu u mrežu za poravnanje  rezultata na 1:1. Do kraja utakmice i jedna i druga ekipa imale su nekoliko poluprigoda no rezultat se nije mijenjao.

Rudar je nastupio u sljedećem sastavu:

Rajf, Zrna, Šardi, Režić, Zeljko, Pintarić, Slunjski, Vaš, A. Zadravec, Šoltić i Radiković u drugom dijelu nastupili su još  Končić, Nedeljko, Kuhar, Antolović.

Zbog bolesti nisu nastupili M. Zadravec i Vinko te ozljeđeni Novak i Mesarić.

Utakmicu je dobro sudila trojka Juras, Šupljika i Cvetko.

Slijedeću pripremnu utakmicu Rudar igra 22. 02. 2020. u 15,00 sati (subota) protiv ekipe  Ivančice iz Ivanca  na svom igralištu u Murskom Središću.

(tekst i foto: zr)