RUDAR PRVENSTVO OTVORIO POBJEDOM – USPJEŠAN START GORIČANCA I LEVAČIĆA

Prva tri boda osvojio je Rudar nakon zaslužene pobjede nad  čvrstom i solidnom ekipom Nedeljanca. Prvo kolo donijelo je sraz Rudara sa novajlijom u ligi , ekipom sa kojom se još nisu nalazili u ligaškom takmičenju.

02.JPGa

Dobro je krenuo Rudar u utakmicu i već u 2.minuti poveo golom Danijela Levačića sa 1:0. Zgoditku je prethodio odličan prodor Filipa Novaka po desnoj strani te oštar ubačaj u sredinu ispred samog vratara gdje se nakon kratkog odbijanca odlično snalazi Levačić i loptu mirno posprema u mrežu. Nastavio je Rudar sa dominacijom na terenu , gosti su pokušavali nešto više iz kontranapada ali bezuspješno. Do kraja prvog poluvremena vodila se ravnopravna borba  te se rezultatom 1:0  otišlo na odmor.

03.JPGa

I drugo poluvrijeme  Rudar je bio dominantnija i opasnija ekipa  no nema nekih velikih prilika. Gosti solidni , ali neopasni po gol domaćeg vratar Rajfa. U 59.minuti prekoprirana akcija kao i kod prvog zgoditka samo ovaj put  sa lijeve strane. Odlično se po boku probio Alen Horvat te odličnim prizemnim ubačajem uposlio Danijela Levačića koji iz drugog pokušaja posprema loptu u mrežu gostiju i postavlja konačan rezultat utakmice od 2:0. Bio je to drugi zgoditak Danijela Levačića koji je tako na najbolji način proslavio povratak u svoj matični klub u kojem je ponikao.

04.JPGa

Rudar mora i može biti zadovoljan sa ova tri osvojena boda , ako se još zna da je ekipa nastupila bez četvorice igrača D.Šoltića , Radikovića i braće Knežević koji se vraćaju slijedeće kolo kada Rudar gostuje u Kučanu Donjem kod ekipe Zelengaja. Sigurno  da je i trener Nikola Goričanec zadovoljan sa ovom pobjedom jer ipak je to tek početak sezone i forma će sigurno još rasti.

05.JPGa

MŽNL ČK-VŽ                                                                  M.Središće , 20.08.2016. god.

Igralište : Šuderka

Suci: Bojan Novosel ,Mirko Nikolić , Goran Vuković   delegat: Zoran Hajdinjak

Strijelci: 0:1  2.min Dan.Levačić  0:2 59.min. Dan.Levačić

Gledatelja : 150

06.JPGa

RUDAR:  Rajf ,Den.Levačić ,Šardi ,Mikulić ,Vuri ,Vurušić ,Dan.Levačić(od.86.Podgorelec) ,Novak(od 72.Balaž) ,N.Šoltić ,Horvat ,M.Šoltić pričuve:Končić ,Podgorelec ,Balaž trener :Nikola Goričanec

NEDELJANEC:

Mikić ,Buden (od.52.min.Kocijan ,Škoranec ,Kišić (od 72.Blaži) ,Habulan , Gredelj(od 46.Hanžek) ,Kučko ,Levatić ,Rog ,Matučec (od 79.Glavaš) , Novak( od 64.Štefulj) pričuve : Bunić ,Kocijan ,Hanžek ,Blaži ,Štefulj ,Glavaš  trener :Damir Maretić

(Z. Rihtarec, foto Tin Tomanić)