RUDAR PROMAŠIVAO NEMOGUĆE, ALI NA KRAJU OSVOJIO 3 BODA

Uvjerljivom igrom koja na kraju nije tako iskazana i konačnim rezultatom Rudar je nakon tri kola ponovo uknjižio tri boda i tako barem malo popravio dosadašnji nedostatak bodova. Bila je to utakmica promašaja Rudarovih igrača. Recimo samo da su već u prvom dijelu utakmice promašili 4-5 stopostotnih prilika, a možda i koju više. Dobro je u ovoj utakmici, iako bez svog prvog strijelca Darija Šoltića  izgledao Rudar. Gosti mogu biti apsolutno sretni konačnim rezultatom utakmice .

01

Već u 1. minuti utakmice  Vurušić promašuje idealnu priliku za zgoditak , pa je to bila najava  totalne ofanzive Rudara prema golu gostujućeg vratara Kosa. Redale su se prilike jedna za drugom da bi konačno u 16.min. danas po nama igrač utakmice Filip Novak postigao vrlo lijep zgoditak udarcem sa visine kaznenog prostora te zasluženo donio vodstvo Rudaru od 1:0. I nakon  vodstva Rudar i dalje predstavlja bolju ekipu no propušta prilike pa se na odmor odlazi zasluženim vodstvom domaćina , koje je svakako moralo biti izraženo i većim omjerom.

02

U drugi dio utakmice Rudar ulazi sa istim žarom te u 62.minuti nakon lijepe akcije trojca Mikulić , Novak , M. Šoltić povećava vodstvo na 2:0.  Nakon što je u 71. minuti utakmice Vurušić je izborio kazneni udarac i sam ga realizirao te povećao vodstvo na 3:0 činilo se da će gosti na Šuderki doživjeti pravu katastrofu.

03

No gosti strpljivi, dočekali su svoju priliku te u 73. minuti nakon odlično izvedenog slobodnog udarca Tomašića smanjuju na 3:1. Moramo reći, pravi eurogol gdje je domaći vratar Rajf bio posve nemoćan. Rudar je i dalje dominantan no ne postiže zgoditke, a gosti još jednim lijepim zgoditkom J. Horvata u 84. minuti smanjuju rezultat na 3:2 te tako završnicu utakmice dovode u neizvjesnost. Istaknimo da su u posljednjim minutama imali još jedan vrlo opasan udarac prema  Rudarovim vratima, no on prolazi pokraj vratiju domaćih.

04

Rezulttom 3:2 završava ova utakmica  iako smatramo da bi realniji rezultat trebao bio puno viši u korist domaćina , ali broje se golovi  a ne promašene prigode. Danas je cijela ekipa Rudara pružila vrlo dobru igru i svi igrači dali su svoj puni maksimum pa svima velike čestitke . Filip Novak , Danijel Levačić i Boris Vurušić su po nama danas ipak pokazali nešto više od ostalih pa njima i dodatne čestitke.

05

Iduću utakmicu Rudar igra u Ludbregu protiv jednog od favorita za naslov prvaka, ekipom Podravine te se nadamo da je ova Rudarova igra uvod u bolji nastavak polusezone , te bi se u Ludbregu moglo dogoditi i nešto lijepo za navijače lapornika.

06

RUDAR – PLITVICA /G/     3:2  /1:0/

08.10.2016.godine      M.Središće              Igralište Šuderka                   4.ŽMNL

 

Suci:Mario Pavličevć /Zbelava/ Siniša Fajfarić  /Varaždin/ Nikola Šmrček/Novakovec /  

    

Delegat: Stjepan Perko /Lopatinec/

 

Strijelci: 1:0 16.min Novak 2:0 62.min. M.Šoltić 3:0 71.min. Vurušić/KU/  3:1 73.min. Tomašić  3:2 84.min. J. Horvat

Gledatelja: 200

07

RUDAR:  Rajf , De.Levačić , Šardi , Mikulić (od 80.Balaž), Vuri , Vurušić ,Dan. Levačić (od.89. V.Knežević) ,Novak (od.82.H.Knežević), N.Šoltić ,Horvat , M.Šoltić  pričuve: Končić , V.Knežević ,H.Kneževć , Zadravec ,Balaž , Radiković trener: Nikola Goričanec predstavnik kluba: Smiljan Liklin

08

PLITVICA/G/ : Kos , M.Horvat ,Melnjak, Zgrebec ,Tomašić ,Mar.Horvat ,Kocijan K.(od 71. Kocijan H.) ,Črnila ,J.Horvat ,Trojko ,P.Horvat  pričuve: Klišiček ,Pomper ,I.Horvat ,H.Kocijan ,L.Črnila  , D.Pomper trener Miroslav Pomper predstavnik kluba: Ivan Pomper

(Z. Rihtarec, foto Tin Tomanić)

09