RUDAR PROLJEĆE ZAPOČINJE U NEDELJANCU – GORIČANEC OČEKUJE POVOLJAN REZULTAT

Utakmicama 16.kola započinje proljetni dio prvenstva  u MŽNL ČK-VŽ. Utakmice se igraju 04.i 05. 03.2017.godine u 15,00 sati.

Rudar svoje proljeće započinje utakmicom u Nedeljancu 05.03.(nedjelja) u 15,00 sati. U  jesenskom dijelu Rudar je ekipu Nedeljanca pobijedio sa 2:0 na svom terenu. Strijelac obaju zgoditaka bio je Danijel Levačić.

Trenera Nikolu Goričanca upitali smo što očekuje od ekipe na startu proljetnog dijela:

„Dobro smo odradili pripreme, koje su trajale pet tjedana. Ekipa je dobro pripremljena,prošli smo bez nekih težih povreda. F. Novak i D. Šoltić lakše su povrijeđeni i nadamo se njihovom brzom oporavku. Što se tiče utakmice u Nedeljancu, očekujem našu dobru igru te povoljan rezultat. Malo smo hendikepirani neigranjem Filipa Novaka koji odrađuje kaznu akumuliranih žutih kartona, ali tu su drugi igrači da nadoknade njegovo neigranje. Nadam se da će ovaj proljetni dio bodovno proći puno bolje nego prošla jesen, te da će nas i sreća pratiti malo više nego jesenas kada nam je dosta puta u ključnim trenucima okrenula leđa.“

Utakmicu u Nedeljancu voditi će sudačka trojka u sastavu Edvin Zobec, Rudolf Čižmešija i Bruno Brljak, a delegat utakmice je Nedeljko Novak.

 

(Z. Rihtarec, foto Tin Tomanić)