RUDAR PRIZEMLJEN I TREĆI PUT– ODGOVORNI NAJAVILI VEĆE POTRESE U KLUBU

I treći uzastopni poraz doživjeli su igrači Rudara. Ovaj put za njih je bila kobna ekipa Graničara iz Kotoribe  tradicionalno neugodan suparnik Rudaru. Rudar je opet pokopao sam sebe promašivši bezbroj izglednih prilika te dozvolivši gostima da iz dvije poluprilike postignu dva zgoditka i odnesu kući tri boda. Očito da neefikasnost te čini nam se tjelesna pripremljenost najveći razlozi pada forme i tri uzastopna poraza Rudara. Ovim novim porazom Rudar je pao na treće mjesto ljestvice MŽNL ČK-VŽ lige. Nitko nije očekivao tako drastičan pad forme u samom finišu jesenskog dijela natjecanja.

Kiša i hladno vrijeme  utjecali su na kvalitetu samog nogometa u ovom susretu. Rudar je imao inicijativu stvarao prilike , ali ih i promašivao.  Cijelu prvo poluvrijeme gledali smo istu sliku . Rudar napada , a gosti se organizirano brane pokušavajući nešto više učiniti iz kontranapada preko brzog Kosa. Na odmor i ugrijavanje otišlo se tako  bez zgoditaka. U drugo poluvrijeme Rudar je  ušao još odlučnije i pritisnuo goste na njihovu polovicu no sve bez rezultata.

I kad se najmanje očekivalo gosti dolaze do vodstva u 55. minuti kada Nađ iz blizine nakon udarca iz ugla iz blizine šalje loptu u mrežu vratara Rajfa. Nakon toga ponovo Rudar stvara šanse i promašuje no u 73.minuti Vurušić nakon lijepog proigravanja M.Šoltića poravnava rezultat na 1:1.  Činilo se u tim trenucima da će Rudar doći do tri boda u ovom susretu jer imali su sve konce igre u svojim rukama no sreća nije bila na njihovoj strani. Sreću treba isprovocirati , a Rudarovci to u zadnjim kolima nisu uradili te ima je ona za sve to danas okrenula leđa. Nažalost. I kad su svi očekivali kraj susreta gosti u jednom od zaista rijetkih napada u drugom dijelu u 90. minuti postižu zgoditak preko Andrlona i nose kući puni plijen. Nevjerica na licima domaćih igrača sve je rekla u tom trenutku. Konačnih 1 : 2 .

Kakve će biti daljnje reakcije u Rudaru nakon i trećeg uzastopnog poraza ne znamo, ali prema nekim riječima pojedinih odgovornih ljudi u klubu, čini nam se da bi moglo doći i do većih potresa što se struke tiče. Sigurno da su porazi sastavni dio igre i takmičenja no u Rudaru žele čim prije konsolidirati situaciju u klubu jer već idući vikend ide se na noge vodećem Jalžabetu koji im je ne tako davno gledao u leđa.  Po svemu sudeći već na početku tjedna znati ćemo kako će Rudar dalje jer za ponedjeljak sazvana je sjednica IO kluba te ćemo nakon  nje saznati z daljnji razvoj situacije u klubu.

RUDAR – GRANIČAR    1 : 2  (0:0)

RUDAR:  Rajf , Levačić , Šardi , Vuri , Vurušić ,Horvat , Novak ,Čalopa , N.Šoltić ,

Berdin ( od 62. Podgorelec ) , M.Šoltić , Končić ,Knežević V. , Knežević H. , Balaža , Podgorelec trener : Vladimir Pavleković

GRANIČAR: Jambres ,Mikulan , Tilošanec , Horvat , Latin , Nađ , Andrlon (od 68. M.Andrlon ) , Ignac , Kos , Matotek ( od 74. Matotek) , Amanović ( od 55. Rebrek ) , pričuve :Vidović , Andlon M. , Rebrek , Trojko  trener: Robert Čižmešija

suci: P.Kolarić , Čurila , Žerdin  delegat : Stjepan Perko

strijelci: 0:1 55.min Nađ  1:1 73.min Vurušić 1:2 90.min M.Andrlon

gledatelja : 100

(Z. Rtihtarec, foto Tin Tomanić)

IMG_7596

IMG_7633

IMG_7646

IMG_7649

IMG_7654

IMG_7705

IMG_7706

IMG_7710

IMG_7720

IMG_7731

IMG_7746

IMG_7749

rudar kotoriba

IMG_7760

IMG_7763

IMG_7772

IMG_7607