Rudar poražen u prvoj pripremnoj utakmici protiv Varteksa

VARTEKS-RUDAR 2:1 (1:0)

Rudar je odigrao prvu prijateljsku pripremnu utakmicu s ekipom Varteksa iz Varaždina. Na umjetnoj travi u Hraščici na igralištu Varteksa domaćin je bio bolji te izvojevao pobjedu od 2:1.

Dobru utakmicu pružili su mladi igrači Rudara te iako su poraženi trener Andrija Balajić može biti zadovoljan prikazanim.

Golove je Rudar primio na početku oba poluvremena i to pomanjkanje koncentracije na samim počecima je ono na  što mora očito ukazati kao eventualni problem. Tek je početak priprema te još ima dosta vremena za ispraviti nedostatke. Zgoditak za Rudar postigao je Evald Vinko.

Za Rudar na ovoj utakmici su nastupili:

Kodba,  Antolović,  Šardi,  Belaj,  Mesarić,  Zeljko, Vinko, K. Nedeljko, Vinko, Cimerman,  Vurušić, Liklin te Srpak, Novak, Petković.

Bez dosta igrača što zbog korone što zbog ozljeda bio je Rudar na ovoj utakmici pa su tako nedostajali Vaš, Mikulić, Koščak, Petrinec ,  Radiković koji je napustio klub te otišao u drugoligaša Sesvete i  Škvorc čiji status još nije definiran međutim on se više ne vidi u klubu.

U klub je iz Poleta Sveti Martin na Muri došao Cimerman i već u prvoj utakmici pokazao da će se na njega  moći ozbiljno računati. Još se radi na dovođenju nekih igrača, prvenstveno napadača pa će se ekipa i na taj način kompletirati.

(tekst i foto: zr)